Kedi kovucu

chiLL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
198
Arkadaşlar kedi kovucu deterjan gibi bir şey varmış dış mekan için. Kullananlar var mı çok mu kötü kokuyor bizde rahatsız olurmuyuz? 1 yaşında kızım var onun için zararlı olur mu?

Ya da bundan başka kedilerin gelmesini engelleyecek bir formül varmıdır?

Her gün balkonda fare kurbağa ve güvercin ölüsü temizlemekten bıktım. Artık virüs kapacagiz buna bir çare bulamadım. Cam balkon fiyati aldım 8600 tl dediler ucuz bir şeyde değil kiracıyım beni aştı.

Balkonumu yemekhaneleri yaptılar artık ne avlasalar burada yiyorlar

Cam balkon için nasıl o kadar pahalı bir fiyat vermişler öyle? Hangi ilde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bizim burda sizin dediğiniz fiyata komple evi camla kaplatmak gerek.
Kedi kovucu hakkında bir bilgim yok maalesef.

Cam balkon için nasıl o kadar pahalı bir fiyat vermişler öyle? Hangi ilde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bizim burda sizin dediğiniz fiyata komple evi camla kaplatmak gerek.
Kedi kovucu hakkında bir bilgim yok maalesef.

Balkon 17 2 4 mu neymis 3 cephe. Cephe sayısı fiyati arttiriyormus zaten. Mekanizma pahaliymis.
İstanbul bizim. sizin bahsettiğiniz uygun olan nerede?

Bursa da yaşıyorum ben. Normal boyutlarda olan tek cephe bir balkon 1000 tl oluyor burda.

Kedi kovucu deyince önyargı ile açtım ama fare , güvercin ölüsü falan haklısınız hem görüntü kötü hem de mikrop kaparsınız. Kediler nane , vicks türü kokuları sevmezler aynı şekilde sirkeden de hoşlanmazlar. Yere vicks sürmeyi deneseniz belki uzaklaşırlar. Ya da sirkeli su ile yıkayın. Deterjanı duymadım ben maalesef. Kedi uzaklaştırıcı spreylerden de almayın onlar işe yaramıyor para tuzağı. Perdelerime sıkmıştım bizimkiler çok sevdi kokusunu

1000 olsa hemen yaptiririm. Balkon büyük çok tutuyor. Temizlemesi de ölüm.

Benim balkonum dikdörtgen dar ve uzundu 1700'e kapattım Albert Genau markası. Sizin heralde epey büyük ki öyle deli bir fiyat çıkmış.

ben kullanıyorum kedi kovucu, üzerinde kedilere ve diğer canlılara zararsızdır diyor, limon kokusu gibi bir kokusu var, bazen işe yarıyor bazen yaramıyor, hepsiburda da bi sürü cinsi var bu kedi kovucuların, ben de ordan almıştım

Benim balkonum dikdörtgen dar ve uzundu 1700'e kapattım Albert Genau markası. Sizin heralde epey büyük ki öyle deli bir fiyat çıkmış.

Aşırı büyük değil ama büyük. Diğer tarafta oturanlar 4 sene önce 4 bine yaptirmis birde hep paslanmis içindeki raylar

Sizin ki işe yaradiysa markasını yazar mısıniz

Benim dediğim de o uzaklastirici sprey sanırım. Kovaya döküp yikiyormuşuz o yüzden deterjan gibi düşündüm galiba.

Sirkeli su ile yıkıyorum ekstradan sirke de döküyorum ama kokusu kalmıyor çok rüzgarlı uçuyor heralde koku yada işe yaramıyor.

Vicks hiç denemedim onu bir deniyeyim.
Kendimize sürer gibi yere süreceğim dimi ? :/

Vicks hiç denemedim onu bir deniyeyim.
Kendimize sürer gibi yere süreceğim dimi ? :/

Evet. Kediler nefret ediyor mentol kokusundan. Balkonun muhtelif yerlerine parmak parmak sürün bakalım ne olacak ?

Koçtaş o ürünleri geri çekti mesela. Çünkü kediler için zararsız değil o ürünler.

Evet. Kediler nefret ediyor mentol kokusundan. Balkonun muhtelif yerlerine parmak parmak sürün bakalım ne olacak ?

Hemen söyleyeceğim eşime gelirken alsın bi iki kutu bol bol süreyim gelmesinler artık kurtulayim. İnşallah ise yarar. Çok teşekkür ederim

Hemen söyleyeceğim eşime gelirken alsın bi iki kutu bol bol süreyim gelmesinler artık kurtulayim. İnşallah ise yarar. Çok teşekkür ederim

Rica ederim inşallah işe yarar. Orjinal olsun ya da kafuru dediğimiz minik teneke kutulardakilerden olsun.

Bide hangi semttesiniz bilmiyorum ama civar semtteki güvenilir esnaflardan fiyat alın derim. Böyle şeyler de dahi semt farkı oluyor.
Burda eve ilgili herşeyi ev sahibi karşıliyor. Bizde Istanbulda ev sahibiyiz bişey yapildiysa kiradan düşüyoruz. Belki insafli biridir karşılar veya yarı yarıya falan yapmayı teklif edin.

Koçtaş o ürünleri geri çekti mesela. Çünkü kediler için zararsız değil o ürünler.

Doğrudur insan için zararsız dedikleri şeyler bile zararlı cikiyorken inanırım.
Birde kedilerin gunahina girmeyeyim viks olursa ona hiç gerek yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…