Cam balkon için nasıl o kadar pahalı bir fiyat vermişler öyle? Hangi ilde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bizim burda sizin dediğiniz fiyata komple evi camla kaplatmak gerek.
Kedi kovucu hakkında bir bilgim yok maalesef.
Bursa da yaşıyorum ben. Normal boyutlarda olan tek cephe bir balkon 1000 tl oluyor burda.
1000 olsa hemen yaptiririm. Balkon büyük çok tutuyor. Temizlemesi de ölüm.
Benim balkonum dikdörtgen dar ve uzundu 1700'e kapattım Albert Genau markası. Sizin heralde epey büyük ki öyle deli bir fiyat çıkmış.
ben kullanıyorum kedi kovucu, üzerinde kedilere ve diğer canlılara zararsızdır diyor, limon kokusu gibi bir kokusu var, bazen işe yarıyor bazen yaramıyor, hepsiburda da bi sürü cinsi var bu kedi kovucuların, ben de ordan almıştım
Kedi kovucu deyince önyargı ile açtım ama fare , güvercin ölüsü falan haklısınız hem görüntü kötü hem de mikrop kaparsınız. Kediler nane , vicks türü kokuları sevmezler aynı şekilde sirkeden de hoşlanmazlar. Yere vicks sürmeyi deneseniz belki uzaklaşırlar. Ya da sirkeli su ile yıkayın. Deterjanı duymadım ben maalesef. Kedi uzaklaştırıcı spreylerden de almayın onlar işe yaramıyor para tuzağı. Perdelerime sıkmıştım bizimkiler çok sevdi kokusunu
Kedi kovucu deyince önyargı ile açtım ama fare , güvercin ölüsü falan haklısınız hem görüntü kötü hem de mikrop kaparsınız. Kediler nane , vicks türü kokuları sevmezler aynı şekilde sirkeden de hoşlanmazlar. Yere vicks sürmeyi deneseniz belki uzaklaşırlar. Ya da sirkeli su ile yıkayın. Deterjanı duymadım ben maalesef. Kedi uzaklaştırıcı spreylerden de almayın onlar işe yaramıyor para tuzağı. Perdelerime sıkmıştım bizimkiler çok sevdi kokusunu
Vicks hiç denemedim onu bir deniyeyim.
Kendimize sürer gibi yere süreceğim dimi ? :/
ben kullanıyorum kedi kovucu, üzerinde kedilere ve diğer canlılara zararsızdır diyor, limon kokusu gibi bir kokusu var, bazen işe yarıyor bazen yaramıyor, hepsiburda da bi sürü cinsi var bu kedi kovucuların, ben de ordan almıştım
Evet. Kediler nefret ediyor mentol kokusundan. Balkonun muhtelif yerlerine parmak parmak sürün bakalım ne olacak ?
Hemen söyleyeceğim eşime gelirken alsın bi iki kutu bol bol süreyim gelmesinler artık kurtulayim. İnşallah ise yarar. Çok teşekkür ederim
Koçtaş o ürünleri geri çekti mesela. Çünkü kediler için zararsız değil o ürünler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?