Kedi ile köpek aynı evde yaşayabilirler mi ?

Aleyna8

pamuğum
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
106
3
arkadaşlar dünyalar güzeli bir pamuk olan 1 yaşında iran kedim var,sahiplenmek istediğim küçük bir köpek var 3 aylık..evde kedi ve köpeği olan arkadaşlar varsa deneyimlerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var..pamuğumla köpeği yanyana getirdim ama pamuk kabardı tıslamaya başladı köpeğe..köpekte daha küçük kedime dönüp bakmıyor tepki vermiyor yani umrunda olmadı ama kedim istemedi köpeği..sizce alısırlarmı zamanla birbirlrine..nasıl bir yol izlemem gerek bilemedim,bu konuda tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var...

birkac tanidigim var hem kedisi hem köpegi olup evde beraber yasayan... birkac kez daha bi araya getirirseniz belki tepkisi degisebilir.

benim de köpegim var tasinmadan önce köpegimin en yakin arkadasi komsunun kedisiydi :) minderin üzerinde beraber yatip uyurlardi. kedi SIKILIP gittmek isteyince benimki arkasindan aglardi :)

inşallah..benimde en büyük isteğim o..ramazan ayından sonra evimize ailemize katılacak küçük köpiş...evde bıcır bıcır koşarlar anlaşırlar umarım..

hatta şöyle diyeyim benim hırpani kedim çok severdi sokağa çıksın yan bahçede bir golden retriever vardı...allahım inanamazsın alt alta üst üste tüm gün oyun oynuyolardı...:)

Evimde 9 köpek ve 13 kedi var beraber uyuyorlar =) Köpeklerin cinsleride hani şu insanların "katil köpek" diye adlandırdıkları canlar var ya işte onlardan.. Pitbull rotweiller dogo.. Köpek yavruysa hiç korkmadan alabilirsin kedi tırmalasa da bir kaç gün içinde alışırlar birbirlerine şüphen olmasın :)

bizim evimizdede hem golden cinsi köpeğimiz,hem yavru tekir kedimiz hemde iran kedimiz var.Önden evin asil kedisi gidiyor,peşinden golden en arkadanda tekir onlara kendini sevdire sevdire trencilik oynuyorlar. :)

birbirlerine yavruluktan alışırlarsa veya en azından köpek iyi gül gibi geçinip giderler

köpek tam oyun zamanında kedin kabul eder ise neden olmasın. ama kediler daha sert oluyor bu konu da istemiyor.

valla bızde var evımızde bahcelı falan degıl gayet de guzel yasıyorlar:)
gerçi köpek ilk geldıgınde kedi baya tepkı koydu ama alıştı şimdi:)

Merak etmeyin,bir sure sonra birbirlerine alisirlar,cokta eglenceli olurlar, zaten biri mutlaka baskin cikip,digerine hukmetmeye baslayacaktir, kolay gelsin..

Sonucu merak ettim.Ne oldu? Anlaşabildiler mi?
Dün eve gelirken bahçede yavru kedi gördüm, ayaklarıma dolandı bende kaptığım gibi eve çıkardım.
Benim kediyle(İran-belki cinsle alakalı yaptıkları ) biraz takılsın ve mama yesin istedim.Kapıyı anahtarla açar açmaz, benimkinin kucağıma atlayıp, kediye tıslayıp, kediyi paralaması bir oldu.Patilerinden zor aldım yavruyu.
Böyle agresif falan da değil kedim ama ne olduğunu anlamadım.Bir elimde mama tası diğerinde yavru kedi, bahçeye zor kaçtım.
Benim de en çok istediğim şeylerden birisi bir köpek sahibi olmak ama kediye bile tahammül edemiyorsa köpek sanki imkansız gibi geldi o an bana
Umarım sizinkiler çok iyi anlaşmış ve sorun yaratmamışlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…