Kedi idrarının kokusu nasıl çıkar

Suskunolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
633
915
Eşimin yeni aldığımız montuna erkek kedi işemiş. Başta farketmemiş. Sonra montu koyduğu oda ve tüm ev kokunca anladık. Hatta başta eşimin acayip ağır ter koktuğunu düşünmüştüm. Gittiği yerde kedi etrafında dolanıyormuş. Montu sirkeli suya yatırdık, karbonat, beyaz sirke, arap sabunu benzeri ürünleri denedim ama koku çıkmıyor. çamaşır makinesine atmak konusunda kararsız kaldım. Çamaşır makinesini de kokutur mu acaba diye korkuyorum. Hayatımda ilk defa bu kadar keskin ve kesif bir koku duyuyorum. Bu konularda da çok bilgisizim. Ne yapmalıyım.

Çiftleşmek isteyen bir kedinin idrarıdır o .
Atın makinaya . En kötü makinayı sonra boş bir kez daha çalıştırırsınız .
Biraz araştırdım ben de nette sizin dediğiniz gibi erkek kediler çiftleşme isteğiyle püskürtme yapıyorlarmış sanırım. Makineye atıcam ama ya tüm makinede koku kalırsa diye içimi bir korku kapladı.

bizim kedi yorgana işemişti. erkek kendisi. sirkeli su ile sildik çıktı, sonra da makinede yıkadık, tertemiz oldu. o kadar işleme rağmen çıkmaması ilginç. en kötü kuru temizleme. ama makinede kokusunun kalacağını sanmam, yıkayın bence önce.

Bir gün eşim montum kokuyor dedi kol kısmı bildiğiniz çiş 🙄🙄 bende titiz bayanımdır imkansız dedim yeni yıkamıştım cünkü meger balkonumdan aşagıya düşürmüşdüm aile apartmanı bizim birde hemen de almamışdım o ara artkk kedimi işedi yada kesinin işediği yere mi denk geldi anlamadım gerci aldığımda tekrar yıkadımda anlamamışım cıkmamış sonradan tekrar yıkattım yumuşatıcı vs cıktı kokusu makinede kokmadı korkmayın

bizim kedi yorgana işemişti. erkek kendisi. sirkeli su ile sildik çıktı, sonra da makinede yıkadık, tertemiz oldu. o kadar işleme rağmen çıkmaması ilginç. en kötü kuru temizleme. ama makinede kokusunun kalacağını sanmam, yıkayın bence önce.
Şimdi sirkeli suda bir leğende bekletiyorum. Akşama makinede yıkamayı düşünüyorum.

Bir gün eşim montum kokuyor dedi kol kısmı bildiğiniz çiş 🙄🙄 bende titiz bayanımdır imkansız dedim yeni yıkamıştım cünkü meger balkonumdan aşagıya düşürmüşdüm aile apartmanı bizim birde hemen de almamışdım o ara artkk kedimi işedi yada kesinin işediği yere mi denk geldi anlamadım gerci aldığımda tekrar yıkadımda anlamamışım cıkmamış sonradan tekrar yıkattım yumuşatıcı vs cıktı kokusu makinede kokmadı korkmayın
Benzer şeyler yaşamışız. Çareleri deniycem sağolun.

makinada koku kalmaz merak etmeyin. Bi ara psikolojisi bozulmuştı kedimin ve günde 3-4 defa oraya buraya püskürtüyordu. Tuvalet eğitimine yeni başlayan anneler gibi sürekli oraya sil, burayı sil, elime geçeni makinaya at, duvar sil, koltuk sil deli gibi dolanıyordum evde. Koksa bizim makine çöp olmuştu çoktan.

X