Kedi alerjisi,çözüm var mi?

Ah canım çok teşekkür ederim umarım bu alerji geçer ve kedicikler sahiplenirim :)

Ya ben de genel olarak tüm alerjilere çözüm var mı diye merak ediyorum. Çünkü alerji aşısı olup, tüm rahatsızlıklarından kurtulan insanlar varmış.

Ciddi sıkıntı sürekli ilaç kullanmak, kullanmayınca hayat kalitendeki düşüş

Ya ben de genel olarak tüm alerjilere çözüm var mı diye merak ediyorum. Çünkü alerji aşısı olup, tüm rahatsızlıklarından kurtulan insanlar varmış.

Ciddi sıkıntı sürekli ilaç kullanmak, kullanmayınca hayat kalitendeki düşüş

Bir Rus kedisi cinsi, kedi alerjisine sebep olmuyormuş belgeselde izlemiştim. Onu bir araştırsanız. Ben sizi anlıyorum hayvanlara yardım etmek başka bir tanesini kucağına alıp mıncırmak başka. İkisine de ihtiyacımız var

Kedi alerjim var, aynı zamanda astımım var, kediler tarafından tetiklenen. Hayvan barınağına gidemiyorum zaten, çünkü astım krizi geliyor. 1-2 kedili ortam, kedilere ağzımı burnumu yapıştırmadığım sürece sorun olmuyor. Kedileri yine kucağımda seviyor, sarılabiliyorum.
Sizdeki daha aşırı boyuttaysa bence zorlamayın.
Maksat yardım etmekse çok yolu var. Bireysel çok kedi bakan insanlar oluyor, yani kedi kurtarıp bakan demek istiyorum. onlara mama yardımı yapabilirsiniz. Barınaklara da, kabul eden varsa.

Bunu araştıracam muhakkak. Evet aynen öyle. Şubat ayında ablam, kız kardeşim ve annem Türkiye dönmüşlerdi kaldiklari yerde kediler çokmuş hergun düzenli yemek ve kuru mama alıp vermişler ama ne yazık ki etraftaki herkes bundan rahatsız olmuş kedileri başımıza toplamayın falan demişler, tabi bizimkiler kaldıkları 3 hafta boyunca yapmışlar kimseyi dinlememişler. İşte maalesef böyle bir dünyada yaşıyoruz

Geçmiş olsun. Benimki ayni ortamda olmak bile hapsirmaya yetiyor valla. Açıkcası uzaktan yardim etmekten hic hoşlanmıyorum güvenmiyorum, dünyanın neresinde denk gelirsem direkten bağış yapicam inşallah

Geçmiş olsun. Benimki ayni ortamda olmak bile hapsirmaya yetiyor valla. Açıkcası uzaktan yardim etmekten hic hoşlanmıyorum güvenmiyorum, dünyanın neresinde denk gelirsem direkten bağış yapicam inşallah

Benim de öyleydi. Eşimin biz arkadaşken british tekir kırması kedisi vardı. Direkt burnum şişip, yüzüm gözüm kızarmıştı alerjiden. Ama 2 aydır falan siyam kedim var, ona alerjim olmadı çok şükür. :)

Ya ben de kedi beslemeyi çok istiyorum bu aralar ama alerjik rinit var.Siz de de aynı mı?Etki eder mi?Bunu hiç düşünmemiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…