- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Yurtdışında yaşıyorum sokaklarda sincap ve rakun disinda hiç birsey yok. Barınak zaten yardım kabul etmiyor benim gittiklerim. Benim sorduğum farklı..eve bir tane kedi alacağınıza barınaklara ve sokak kedilerine yardım edebilirsiniz.
Yurtdışında yaşıyorum sokaklarda sincap ve rakun disinda hiç birsey yok. Barınak zaten yardım kabul etmiyor benim gittiklerim. Benim sorduğum farklı..
O anlamda kimseye güvenmiyorum.türkiyedekilere gönderebilirsiniz.
ayrıca kedi alerjisi için doktora gittiniz mi?
Güvenebileceğin bir sürü kurum var.O anlamda kimseye güvenmiyorum.
Evet gittim kendi kendime tanı koymadım :)
Doktorum bundan bana hiç bahsetmedi. Reklamı dönen haplar var alerjiye iyi gelen. Ama biz çocuk düşünüyoruz zaten biliyorsun daha önce konuşmuştuk seninle,hapi kullanirsam hamilelikte ne kadar doğru olur ki? Bide bir ömürAlerji aşısı ol
Yurtdışında yaşıyorum sokaklarda sincap ve rakun disinda hiç birsey yok. Barınak zaten yardım kabul etmiyor benim gittiklerim. Benim sorduğum farklı..
Hap değil . Aşısı var diye bılıyorum Türkiye de ..Doktorum bundan bana hiç bahsetmedi. Reklamı dönen haplar var alerjiye iyi gelen. Ama biz çocuk düşünüyoruz zaten biliyorsun daha önce konuşmuştuk seninle,hapi kullanirsam hamilelikte ne kadar doğru olur ki? Bide bir ömür
Özele gerek Yok canım. Kanada'da yaşıyorumÜlkeyi çok merak ettim
Özelden de olsa yazabilir misiniz
Sokakta sincap burada da az da olsa var da rakun
Çok değişikkk
Şuan doktordayım zaten bunu da sorucam. TeşekkürlerHap değil . Aşısı var diye bılıyorum Türkiye de ..
Yurtdısında nasıl bilmıyorum açıkcası .
İnşallah bır çaresını bulursun .Şuan doktordayım zaten bunu da sorucam. Teşekkürler
Özele gerek Yok canım. Kanada'da yaşıyorum
Bende tam sizin gibi düşünüyorum aşı mantıklı yine de,hapla ne kadar yaşayabilirim ki. Evet evet ailemin var bitane kedileri her yerde yatıyor hatta ablamın gözlerinin içine bakıyor sabahları kalkta yatağında ben yatim diyeDoğru tahmin etmişim kuzeydir demiştim
Aşıyı bir araştır ama evde kedi olunca sürekli öyle hapla vs olmaz
Bizimki geçen gece oğlumun yatağının ayak ucunda insan günü başı dışarıda gövdesi yorgan altında uyumuş
Oğlumun üstünü örttüm vs kalkmadı bile
Evin her alanında yaşıyor tüyü vs kaçınmak imkansız
Evlenmeden önce baba evinde hep kedimiz olu hala da var bitane besliyorlar dünya tatlısı. İlk aldığımız zamanlar annem asla istemiyorum dedi satın dedi,bizde mecbur bir siteye koyduk 500 dolara adamlar kapiya geldi,annem bir ağlamaya başladı bir aglamaya başladı vermiyorum vazgeçtim dedi adamlar 600 verelim o zaman dediler ama yok dedi. Hatta dünya kız gününden ben ve 3 kardeşim+kedimizi paylaştı oda evin kızı dediİnşallah bır çaresını bulursun .
İnan çok iyi gelicek
Resmen evladın gıbı oluyorlar
Hhahahhaha ay kız bu olmaz allah affetsin çok cirkin yaÇare sfenks bence
ayy orası neresi? gelip sokakta yaşayasım geldi.Yurtdışında yaşıyorum sokaklarda sincap ve rakun disinda hiç birsey yok. Barınak zaten yardım kabul etmiyor benim gittiklerim. Benim sorduğum farklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?