Merhaba benim bildigim kadarıyla Keçiören egitim hastanesinde doğumları ebeler yaptırıyor.Eger ebelerin Yapamadığı durumlarda veya Sezeryan durumunda doktorlar doguma giriyorlar.merhabalar.zekai tair burak hastanesine gidiyorum kontroller için.sancı odaları 8 kişilik.doğum sonrası odalarda aynı şekilde.birde çok kalabalık.keçiören eğitim araştırmaya geçmeyi düşünüyorum.bu hastanede doğum yapmayı düşünüyorum.daha önce giden ve doktor tavsiye edecek olan varmı.
merhabalar.zekai tair burak hastanesine gidiyorum kontroller için.sancı odaları 8 kişilik.doğum sonrası odalarda aynı şekilde.birde çok kalabalık.keçiören eğitim araştırmaya geçmeyi düşünüyorum.bu hastanede doğum yapmayı düşünüyorum.daha önce giden ve doktor tavsiye edecek olan varmı.
Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesinde 1 ay önce doğum yaptım.Konunun üzerinden zaman geçmiş olduğunu biliyorum.Ancak benim gibi o hastaneyi araştırıp birşey bulamayanlara yol göstermek amacıyla bunları yazıyorum.Ben hamileliğimin 7. ayında gittim sırf hastane hakkında yeterli bilgiye sahip olmamamdan ötürü.Hep korktum:doktorlar nasıl? ebeler nasıl? hastane nasıl? servis nasıl? diye.Hastanenin fiziksel yeterliliği normal devlet hastaneleri gibi; kötüde değil çok çok iyide değil.Servis sıkıntılı, refakatçi kalması yasak.Tek başınıza bebekle ve dikişli halinizle kendinizle ilgilenmeniz çok zor.Temizlik tuvaletlerde biraz yetersiz(buda hastalardan kaynaklanıyor) onun haricinde iyi.Doktorum Zeliha Atak tı.Kendisine yüzlerce defa teşekkür ediyorum öyle güzel bir doğum için.Ve ona yardımcı olan ebe gülay hanıma.Eğer ikinci kez hamile kalacak olursam tercihim yine Zeliha Hanım olur.(Tabi doğumda denk gelirse)Zeliha hanım tek kelimeyle harika.Devlet hastanesinde karşılaştığınız ilgisiz doktorların aksine oldukça ilgili ve güler yüzlü.Gün gelir kendisi bu yorumu okuyacak olursa köpek kovalayan kız olarak adlandırıyorum kendimi.Sizin gibi her poliklinikte bir doktor olsa... Keçiören eğitim Araştırma Hastanesine gitmek konusunda kararsız olanlar için hele ki kadın doğum bölümüne gidecekseniz kesinlikle Zeliha Atak.Randevuları genelde dolu oluyor.En az bir ay öncesinden randevu almanız gerek.İlgililere duyurulur.
Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesinde 1 ay önce doğum yaptım.Konunun üzerinden zaman geçmiş olduğunu biliyorum.Ancak benim gibi o hastaneyi araştırıp birşey bulamayanlara yol göstermek amacıyla bunları yazıyorum.Ben hamileliğimin 7. ayında gittim sırf hastane hakkında yeterli bilgiye sahip olmamamdan ötürü.Hep korktum:doktorlar nasıl? ebeler nasıl? hastane nasıl? servis nasıl? diye.Hastanenin fiziksel yeterliliği normal devlet hastaneleri gibi; kötüde değil çok çok iyide değil.Servis sıkıntılı, refakatçi kalması yasak.Tek başınıza bebekle ve dikişli halinizle kendinizle ilgilenmeniz çok zor.Temizlik tuvaletlerde biraz yetersiz(buda hastalardan kaynaklanıyor) onun haricinde iyi.Doktorum Zeliha Atak tı.Kendisine yüzlerce defa teşekkür ediyorum öyle güzel bir doğum için.Ve ona yardımcı olan ebe gülay hanıma.Eğer ikinci kez hamile kalacak olursam tercihim yine Zeliha Hanım olur.(Tabi doğumda denk gelirse)Zeliha hanım tek kelimeyle harika.Devlet hastanesinde karşılaştığınız ilgisiz doktorların aksine oldukça ilgili ve güler yüzlü.Gün gelir kendisi bu yorumu okuyacak olursa köpek kovalayan kız olarak adlandırıyorum kendimi.Sizin gibi her poliklinikte bir doktor olsa... Keçiören eğitim Araştırma Hastanesine gitmek konusunda kararsız olanlar için hele ki kadın doğum bölümüne gidecekseniz kesinlikle Zeliha Atak.Randevuları genelde dolu oluyor.En az bir ay öncesinden randevu almanız gerek.İlgililere duyurulur.
merhaba
ben de bugün sevgi hanıma gittim keçiören eğitim araştırmada ama çok aceleci davrandı ne olduğunu analamadım apar topar bitti muayene.halbuki ilk hamilelik ne yapacağını bilemiyorsun biraz bilgi ve ilgi istiyorsun doktordan. sizin öneriniz üzerine bir dahaki randevumu zeliha hanımdan aldım. nurcihan hanım var bir de orda. onun hakkında bilgisi olan var mı acaba?öneriyor musunuz?
mrb asyacım öncelikle bebşin hayırlı olsun rabbim hayırlı uzun ömürler versin bnd bu hastaneyi gitmeyi düşünüyorum 5 aylık hamileyim yani doğumu orda yapmayı düşünüyorum bilgilerin için çok sağol aklıma bişey takıldı bebğinle yanlız kalıyosun demişin peki özel oda tutma gibi bir imkanımz yok mu özel odaya çıkıp refakatcı odada bizimle kalabilir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?