• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keçiören eğitim araştırma.

1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
83
0
36
Ankara
merhabalar.zekai tair burak hastanesine gidiyorum kontroller için.sancı odaları 8 kişilik.doğum sonrası odalarda aynı şekilde.birde çok kalabalık.keçiören eğitim araştırmaya geçmeyi düşünüyorum.bu hastanede doğum yapmayı düşünüyorum.daha önce giden ve doktor tavsiye edecek olan varmı.

merhabalar.zekai tair burak hastanesine gidiyorum kontroller için.sancı odaları 8 kişilik.doğum sonrası odalarda aynı şekilde.birde çok kalabalık.keçiören eğitim araştırmaya geçmeyi düşünüyorum.bu hastanede doğum yapmayı düşünüyorum.daha önce giden ve doktor tavsiye edecek olan varmı.
Merhaba benim bildigim kadarıyla Keçiören egitim hastanesinde doğumları ebeler yaptırıyor.Eger ebelerin Yapamadığı durumlarda veya Sezeryan durumunda doktorlar doguma giriyorlar.

keçiören egt.bi arkadaşım dogum yaptı memnun degil sezeryandı kızı yaşına girdi halen agrım var yürürken zorlanıyorum yukarı uzanamıyorum diyor zekai tahirdede yengem dogum yaptı o da ordan memnun degil sezeryan o da refakatçi almadılar hastalar birbirine baksın diye imkanın varsa lokman hekime git dogum fiyatlarıda muayne ücretide düşmüş

merhaba bende rutin kontroller için buraya gidiyorum sanırım dogumuda orada yapıcam benim 4 tane akrabam orda dogum yaptı en son yengem yaptı yalnız sezeryandı 2 kişilikti oda tabi 4 kişilik olanlarıda var gayet temizdi ama benimde duydugum normal dogumu ebelerin yaptırdıgı sezeryana doktorların girdiği alah kolay dogum nasip etsin hepimize

Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesinde 1 ay önce doğum yaptım.Konunun üzerinden zaman geçmiş olduğunu biliyorum.Ancak benim gibi o hastaneyi araştırıp birşey bulamayanlara yol göstermek amacıyla bunları yazıyorum.Ben hamileliğimin 7. ayında gittim sırf hastane hakkında yeterli bilgiye sahip olmamamdan ötürü.Hep korktum:doktorlar nasıl? ebeler nasıl? hastane nasıl? servis nasıl? diye.Hastanenin fiziksel yeterliliği normal devlet hastaneleri gibi; kötüde değil çok çok iyide değil.Servis sıkıntılı, refakatçi kalması yasak.Tek başınıza bebekle ve dikişli halinizle kendinizle ilgilenmeniz çok zor.Temizlik tuvaletlerde biraz yetersiz(buda hastalardan kaynaklanıyor) onun haricinde iyi.Doktorum Zeliha Atak tı.Kendisine yüzlerce defa teşekkür ediyorum öyle güzel bir doğum için.Ve ona yardımcı olan ebe gülay hanıma.Eğer ikinci kez hamile kalacak olursam tercihim yine Zeliha Hanım olur.(Tabi doğumda denk gelirse)Zeliha hanım tek kelimeyle harika.Devlet hastanesinde karşılaştığınız ilgisiz doktorların aksine oldukça ilgili ve güler yüzlü.Gün gelir kendisi bu yorumu okuyacak olursa köpek kovalayan kız olarak adlandırıyorum kendimi.Sizin gibi her poliklinikte bir doktor olsa... Keçiören eğitim Araştırma Hastanesine gitmek konusunda kararsız olanlar için hele ki kadın doğum bölümüne gidecekseniz kesinlikle Zeliha Atak.Randevuları genelde dolu oluyor.En az bir ay öncesinden randevu almanız gerek.İlgililere duyurulur.

Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesinde 1 ay önce doğum yaptım.Konunun üzerinden zaman geçmiş olduğunu biliyorum.Ancak benim gibi o hastaneyi araştırıp birşey bulamayanlara yol göstermek amacıyla bunları yazıyorum.Ben hamileliğimin 7. ayında gittim sırf hastane hakkında yeterli bilgiye sahip olmamamdan ötürü.Hep korktum:doktorlar nasıl? ebeler nasıl? hastane nasıl? servis nasıl? diye.Hastanenin fiziksel yeterliliği normal devlet hastaneleri gibi; kötüde değil çok çok iyide değil.Servis sıkıntılı, refakatçi kalması yasak.Tek başınıza bebekle ve dikişli halinizle kendinizle ilgilenmeniz çok zor.Temizlik tuvaletlerde biraz yetersiz(buda hastalardan kaynaklanıyor) onun haricinde iyi.Doktorum Zeliha Atak tı.Kendisine yüzlerce defa teşekkür ediyorum öyle güzel bir doğum için.Ve ona yardımcı olan ebe gülay hanıma.Eğer ikinci kez hamile kalacak olursam tercihim yine Zeliha Hanım olur.(Tabi doğumda denk gelirse)Zeliha hanım tek kelimeyle harika.Devlet hastanesinde karşılaştığınız ilgisiz doktorların aksine oldukça ilgili ve güler yüzlü.Gün gelir kendisi bu yorumu okuyacak olursa köpek kovalayan kız olarak adlandırıyorum kendimi.Sizin gibi her poliklinikte bir doktor olsa... Keçiören eğitim Araştırma Hastanesine gitmek konusunda kararsız olanlar için hele ki kadın doğum bölümüne gidecekseniz kesinlikle Zeliha Atak.Randevuları genelde dolu oluyor.En az bir ay öncesinden randevu almanız gerek.İlgililere duyurulur.

merhaba
ben de bugün sevgi hanıma gittim keçiören eğitim araştırmada ama çok aceleci davrandı ne olduğunu analamadım apar topar bitti muayene.halbuki ilk hamilelik ne yapacağını bilemiyorsun biraz bilgi ve ilgi istiyorsun doktordan. sizin öneriniz üzerine bir dahaki randevumu zeliha hanımdan aldım. nurcihan hanım var bir de orda. onun hakkında bilgisi olan var mı acaba?öneriyor musunuz?

mrb asyacım öncelikle bebşin hayırlı olsun rabbim hayırlı uzun ömürler versin bnd bu hastaneyi gitmeyi düşünüyorum 5 aylık hamileyim yani doğumu orda yapmayı düşünüyorum bilgilerin için çok sağol aklıma bişey takıldı bebğinle yanlız kalıyosun demişin peki özel oda tutma gibi bir imkanımz yok mu özel odaya çıkıp refakatcı odada bizimle kalabilir mi??

merhaba
ben de bugün sevgi hanıma gittim keçiören eğitim araştırmada ama çok aceleci davrandı ne olduğunu analamadım apar topar bitti muayene.halbuki ilk hamilelik ne yapacağını bilemiyorsun biraz bilgi ve ilgi istiyorsun doktordan. sizin öneriniz üzerine bir dahaki randevumu zeliha hanımdan aldım. nurcihan hanım var bir de orda. onun hakkında bilgisi olan var mı acaba?öneriyor musunuz?

Mesajlara bakmak için ancak fırsatım oldu bebeğimin sünneti dolayısıyla.Sevgi hanımdan hastaları çoğunlukla memnundu.kendisine hiç muayene olmadım.Ama insanlarla iletişimim ve meraklılığımdan ötürü onunda bir kaç hastasıyla tanışmıştım.eminim yoğunluktan dolayı öyle acele bir muayene gerçekleşmiştir.

mrb asyacım öncelikle bebşin hayırlı olsun rabbim hayırlı uzun ömürler versin bnd bu hastaneyi gitmeyi düşünüyorum 5 aylık hamileyim yani doğumu orda yapmayı düşünüyorum bilgilerin için çok sağol aklıma bişey takıldı bebğinle yanlız kalıyosun demişin peki özel oda tutma gibi bir imkanımz yok mu özel odaya çıkıp refakatcı odada bizimle kalabilir mi??

Çok teşekkür ederim.Allah en yakın zamanda senide yavruna kavuştursun.Bebeğimin sağlık durumundan ötürü uzunca bir süre foruma giriş yapamadım.Soruna gelince:Özel odayı bende çok araştırmıştım doğum öncesi.Servisle de görüşmüştüm.Ancak yanlış hatırlamıyorsam 1 yada 2 tane özel oda vardı.O da sizin doğum yaptığınız esnada boşsa sizi özel odaya alma ihtimalleri oluyor.Genelde nasıl desem bilmiyorum...Size bize denk gelmiyor.Bir şekilde hep dolu oluyor.Zaten ben gece 12:13 te doğum yaptım.Ertesi gün öğlen 12:30 da çıkış yaptım.Toplamda 12 saat.Zaten doğumhaneden de 04:30 da çıktım.Hepi topu 8 saat oda da kaldım.Özel oda olursa refakatçı sizinle kalıyor.Benim de ilk doğumumdu.Korkularım çoktu.İnanın herşey bir şekilde halloluyor.Ufak tefek aksilikleri hoş görmek gerek herşey 4/4 lük olmuyor.

Meraba hanımlar Zeliha hanima gitmeyi düşünüyorum kontroller ve doğum için herkes çok memnun Zeliha Hanımdan. Yanlız hastane hakkında güncel bilgisi olan var mı ilk dogumum olacak Rabbim nasip ederse birde tüp bebek tedavisiyle oldu onu için endiselerim var. Beni dinlicek anlicak ve herseyi açıklayıcı bir doktora ihtiyacm var hersey için teskkurler

Back