Gebeliğe Hazırlık Keciboynuzu ve havuc suyu kullanip sonuc gorenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Almila91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
55
21
88
34
Slm. Kizlar, eşinize sperm azligindam dolayi keciboynozu pekmezi ve havuc suyu veripde sonuc goren var mi aranizda? Lutfen yardim edin

Ben de okudum bunu yorumlarda. Güzel sonuç alanlar olmuş. Ben de sipariş verdım keçiboynuzu. Bakalım kısmet

Slm. Kizlar, eşinize sperm azligindam dolayi keciboynozu pekmezi ve havuc suyu veripde sonuc goren var mi aranizda? Lutfen yardim edin
Canım benim eşimde biraz hareketsizlik vardı eşim keçiboynuzu pekmezi ve özel bir vitamin ılacı kullandı kullandıktan 6 ay sonra ilk bebeğime hamıle kaldım ama maalesef 7 haftalıkken kalbı durdu kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım ama onun da maalesef 20 gün önce doguma 2 hafta kala kalbı durdu oğlumun sezeryan dogum yaptım Allahım kımseye evlat acısı göstermesin inşallah sizde hayırlısıyla sag salım hamıle kalırsınız en yakın zamanda

Canim cok uzuldum. Bide şey eşinin kullandigi vitaminin ismini soyleye bilirmisin? 1 aydir biz karantindeyiz Azerbaycanda. Burada yasak başka şehire gitmek. Oyizden bu yasagin ne kadar surecyini bilmediyimiz icin doktordan yardim alamiyoruz. Lutfen bana soyleye bilirmisij o vitamini

Northvital adında bir ilaçtır canım fiyatı biraz pahalı ama 370 lira Allahım gönlüne göre versin inşallah

Ya 1 ay oldu tamda bizim bahtimiza sanki yollar kapandi . Doktora gitdik analiz verdik oyle cikti iwte. Tedavi icinde gidemiyoruz ki yollar kapali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…