Gebeliğe Hazırlık Keçiboynuzu özü,çakşır suyu ve progeny m!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.056
7.340
Hayırlı ramazanlar hanımlar.Esim 2 aydır progeny m kullanıyor henüz müjdeli haberi alamadık .Hünnap marka keçiboynuzu özü mecitefendi çakşır suyu aldım ve ilaç kullanıyor.Nasil vermeliyim hepsini aynı anda mi miktarı ne kadar olmalı bilen varsa yazabilir milii. Tüm dengesini de bozmak istemiyorum adamın ve bende içsem bi faydası olur mu

Bizde proxeed plus, çakşır suyu ve keçi boynuzu kaynatıp içiyorum eşime.. bizde sertleşme sorunu vardı sadece çakşır kullanarak 15.gün o sorun ortadan kalktı çok şükür.. daha sonradan proxeed ve keçi boynuzuda içmeye başladı.. henüz hamilelik yok ama bu ay aşılama olucam inşallah aşılamayla tutar..

Çakşırı üzerindeki tarife göre yapıyorum sabah akşam.. keçi boynuzu özü hiç kullanmadık bir bilgim yok ben keçiboynuzunu kırıp kaynatıp öyle içiriyorum günde 1 su br.
Proxeed plusta günde 2 kullanılması gerekiyormuş ama eşim günde 1 kullanıyor..

bizde çakşır suyu , keçiboynuzu özü , propolisli bal , promen k kullanıyoruz
promen k yı iftardan hemen sonra veriyorum çakşır suyunu da ya sahurda yada yatmaya yakın bal ve pekmezi de kendisi midesi iyiyken alıyor test yaptırmadık etkisi oldu mu bilmiyorum hamile değilim henüz bizde temmuz ayı için aşılama düşüyoruz o zaman yeni test yaptırmış olacağız

ayrıca e vitamini ve çinko aldım ama fazla gelir diye kullanmadım eşimin fıstığa karşı alerjiye yakın bir rahatsızlığı var cesaret edemedim eğer kullanabilirseniz 200 mg e vitamini de alabilirsiniz

Kızlar çakşır suyu 1 lt şişede ben kaynatmiycam suyu bir fincan günde 2 kez içse olur mu ve bildiğiniz e vitamini bir marka var mi

Bizde varikosal var canım Birde az ileri hareketlilik değerleri düşük ama gebeliğe engel değil diyor doktorlar temmuzda yine sperm testi verecek 2 aydır ilaç içiyor ama bence alternatif tıp daha etkili

Bizde varikosal var canım Birde az ileri hareketlilik değerleri düşük ama gebeliğe engel değil diyor doktorlar temmuzda yine sperm testi verecek 2 aydır ilaç içiyor ama bence alternatif tıp daha etkili

evet canım zaten erkek infetilitesinde bu rahatsızlığı ilacı budur diye birşey yok verdkleri ilaçta vitamin aslında biz takviyeler yapıyoruz birde üroloji doktoru bu vitaminlerin 72 günde etki göstermeye başladığını söylemişti canım bizdede aynı doğal yol ile olur diyorlar ama değerler düşük Allah yardımcımız olsun..

Kızlar çakşır suyu 1 lt şişede ben kaynatmiycam suyu bir fincan günde 2 kez içse olur mu ve bildiğiniz e vitamini bir marka var mi

1 su bardağının 4/1 kadar çaksır suyu ekleyip üzerine normal su koyarak sulandırabilirsiniz tadı hafifler ama eğer eşiniz sadece 1 fincan içebiliyorsa sorun değil içebilir o şekilde yapan var forumda okumuştum daha önce ama ben sulandırarak veriyorum sabah akşam içebilir.

marka olarak değilde ben önerileni aldım içinde sentetik değil soya fasülyesi karışımı olanı alın bu doğal oluyor sentetikleri önermiyorlar birde eşinizin fıstık türüne alerjisi varsa kullanılmamalı riskli olabiliyor.

birde 400 mg almayın tavsiye etmiyorlar karaciğer yağlanmasına sebep olabiliyormuş ben 200 mg aldım

Ben başta kökünü alıp kaynatmıştım 15.gün etki etti.. ama eşim kaynatmayı içemedi midesi bulanıyordu ancak 15 gün içebildi.. sonrasında suyunu aldım suyunu çok rahat bir şekilde içebiliyor.. aldığın şişenin üstünde yazıyor kullanma talimatı diye.. 1/4 çay bardağı dolusu çakşır suyunu içme suyu ile tamamlayıp içiniz diye yazıyor.. ben üzerindekine göre yapıyorum.. ama genelde fincan olarak içenlerde var... eşin hangisini içebiliyorsa onu yap sen.. benimki sek olarak içemiyor bende suyla karıştırıyorum... e vitamini hakkında bir bilgim yok..

Tamam canım dediklerini dikkate alicam kargoda henüz gelmedi int aldim .Allah tez zamanda nasip etsin yoruldum inan çok

Bende canım her zaman evde olamıyoruz başkasının evinde de kaynamaya uğraşılmaz birde kimsenin haberi yok çocuk olmadığından oyuzden pratik diye sise aldık bakalım ne olacak

Bende canım her zaman evde olamıyoruz başkasının evinde de kaynamaya uğraşılmaz birde kimsenin haberi yok çocuk olmadığından oyuzden pratik diye sise aldık bakalım ne olacak
Aynen bizde de kimse haberi yok.. aynen suyu daha pratik.. hatta şuan 2 günlüğüne kayınvalidemlere gidiyoruz çakşırıda koydum valize rengi su renginde zaten kimse anlamaz

Faydası oldu mu sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…