Benim kocis hergun yedi o ay oldu. Hayirli olsn sizindeDoğru nende iki ay haftada 3 kez kuzu eti kemik kaynattım kuru yemiş avakado resmen hizmet ettim her gece bikmadan sukur oldu
Bide cerez yedi karisik dediginiz gbi hergun yediBenim kocis hergun yedi o ay oldu. Hayirli olsn sizinde
Allah tez zamanda kucağına meleğini versin cnmBana da dua edin nolur tavsiyelerinizi dikkate alicam teşekkür ederim.
Ay amin inşallah Allah razi olsun:)Allah tez zamanda kucağına meleğini versin cnm
Hergün 707 defâ ya varis bebek için niyet et ve yap cnm lem yelid hergun 100 defa birde rabbi hebli minnes salihin 100 defa bunlar bebek için zikirler duanı et hayırlısıyla rabimm verirAy amin inşallah Allah razi olsun:)
Allah razı olsun tavsiyeler icinl:)Hergün 707 defâ ya varis bebek için niyet et ve yap cnm lem yelid hergun 100 defa birde rabbi hebli minnes salihin 100 defa bunlar bebek için zikirler duanı et hayırlısıyla rabimm verir
nedenek canım elımden ne gelırse sende benım için dua et saglıklı bır bebek olsun bebegım oluncada ınsan korkuyor bırsey olur dıye dua herzaman korur sende et gerısı allaha kalmışAllah razı olsun tavsiyeler icinl:)
İnşallah canim. Şeyi sorucam keçi boynuzu pekmezi içmek suyunu içmekte aynı etkiyi yapar mı sence.nedenek canım elımden ne gelırse sende benım için dua et saglıklı bır bebek olsun bebegım oluncada ınsan korkuyor bırsey olur dıye dua herzaman korur sende et gerısı allaha kalmış
bılemıyorumkı ben hem pekmezı hem suyunu ıcırdımİnşallah canim. Şeyi sorucam keçi boynuzu pekmezi içmek suyunu içmekte aynı etkiyi yapar mı sence.
Maşallah sen baya işini sağlama almışsınbılemıyorumkı ben hem pekmezı hem suyunu ıcırdım
Bu her derde deva pekmezkizlar esimde 2 milyon sperm vardi 1 ml de.keçiboynuzu kürü yaptik saracoglunun 15 milyon cikti son testte. bu derecede ise yarayacagini hic dusunmemistim. inşallah hamile kalabilirim
Merhaba sperm sayısı 0 mıydı bu kürlerle mi düzelltiniz ayriyetten vitamin fln almışmıydı eşiniz birde kemik suyunu yemeğe mi kattınıs yoksa direk öyle mi içti?Evet 0 'di değerler araştırdım napabilirim diye 3 ay kullandım ibrahim saraç oğlu cokk dinledim
Sahur ve iftarda içsin canımArkadaşlar merhaba ramazanda bu kürü nasıl uygulayabiliriz acaba? Bi fikri olan var mı
Yapan var mı arkadaşlarSahur ve iftarda içsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?