keçiboynuzu kürü ile sperm sayisi 20 gunde 8 katına çıktı

nedenek canım elımden ne gelırse sende benım için dua et saglıklı bır bebek olsun bebegım oluncada ınsan korkuyor bırsey olur dıye dua herzaman korur sende et gerısı allaha kalmış
İnşallah canim. Şeyi sorucam keçi boynuzu pekmezi içmek suyunu içmekte aynı etkiyi yapar mı sence.

Merhaba kızlar. Eşime bugun keçiboynuzu kürü başladık ama içemeyip kustu. 1 hapı bile içmekte zorlanıyor. Hiç bitki çayı filanda içemiyor. Acaba meyve suyuyla filan karıştırsam etkisi olur mu ? Bilgisi olan var mı ?

kizlar esimde 2 milyon sperm vardi 1 ml de.keçiboynuzu kürü yaptik saracoglunun 15 milyon cikti son testte. bu derecede ise yarayacagini hic dusunmemistim. inşallah hamile kalabilirim
Bu her derde deva pekmez

Hanimlar merhaba once Allahin izniyle sonra da esimin kullandigi ilaclar ve keciboynuzu(duzenli olmasa da icti keçiboynuzunu kaynatip) vesilesiyle hamileyim..size yaptiklarimizi yazmak istiyorum;
Ben duzenli olarak omepa q10, previt pozitive kapsul, vit d3, inofolic toz bir de krilom tablet kullaniyordum son birkac aydir
Esim ise son 3 aydir duzenli olarak her gun 1 kez promenK toz, klomen, Trental tb ve Nac(balgam söktürücü) kullaniyordu ve ilaclarin kullaniminin 75. Gunu gibi hamile kaldim...
Yalniz ozellikle erkek faktörü nedeniyle sıkıntı yasayan arkadaslarim size son gittigim dr un tavsiyesini aktarmaliyim: esin bu ilaclari asla aksatmadan en az 3 ay duzenli kullansin cunku erkeklerde sperm yapimi 80 gunde oluyor ve uzun kullanim sart demisti...
oncesinde 1 asilama, 2 tup bebek basarisizligimiz vardi ve cok umitsizdik. Ancak gercekten Allahtan umit kesilmez şükürler olsun bugune ulastik. Tum dualarim bebek hasreti cekenler icin artik.. cok uzuldum cok agladim ne zor oldugunu bizzat yaşadım. Rabbim en kisa zamanda insallah tum isteyenlere kolaylikla saglikli bebisler nasip etsin...

Son düzenleme:
Bir de normalde cok hareketsizdim o ay spora gitmistim ve kafam oncekine gore biraz rahattı.

Evet 0 'di değerler araştırdım napabilirim diye 3 ay kullandım ibrahim saraç oğlu cokk dinledim
Merhaba sperm sayısı 0 mıydı bu kürlerle mi düzelltiniz ayriyetten vitamin fln almışmıydı eşiniz birde kemik suyunu yemeğe mi kattınıs yoksa direk öyle mi içti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…