Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet biz oyle yaptikMerhaba keçi boynuzu nu kaynatırken ağzı kapalı mı kaynatılmadı gerekiyot du
kaynayan yarım litre suya (yaklaşık 2,5 su bardağı) 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atıyoruz.
3 dk kaynıyor.altını kapattıktan sonra 20 dk demleniyor.
20 dk sonunda keçiboynuzlarını sudan çıkarıyoruz.
ilk hafta sabah aç karna 1 su bardağı gece yatarken 1 su bardağı içilecek
bir haftadan sonra her gece yatarken 1 su bardağı içilecek ve 3 ay devam...
Canim aksam kaynatigini sabah içir kalanı yanında çoban çökerten çayı akşamları kuru yemiş birde evicap ilaç e vitamini yine eczanede toz şeklinde pahalı biraz ama bir ilaç var vitamin onu içir ben 3 aydır ugrasiyorum kasımda test tekrarliycaz olmazsa şubat gibi tüp bebek artikKızlar eşime de aynı kürü yapıyorum.Aklıma bir şey takıldı.1.haftadan sonraki kürü yapınca yarısı o akşam diğer yarısını öteki akşam mı içecek?Çünkü fazla kalıyor.Yoksa her akşam ayrı bir kür mü hazırlamalıyım? Bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Bişey sorabilir miyim bı gün için yedi sekiz tane keçi boynuzu harcasak en az bı ay yapın diyo cuvaala mi alicaz biz bunu? Çok fazla lazım degilmmiCanim aksam kaynatigini sabah içir kalanı yanında çoban çökerten çayı akşamları kuru yemiş birde evicap ilaç e vitamini yine eczanede toz şeklinde pahalı biraz ama bir ilaç var vitamin onu içir ben 3 aydır ugrasiyorum kasımda test tekrarliycaz olmazsa şubat gibi tüp bebek artik
Valla canim 15 liralık aliyordum 6 gun gidiyordu napcaksin mecbur cok sey borcluyum ama dene kesinlikleBişey sorabilir miyim bı gün için yedi sekiz tane keçi boynuzu harcasak en az bı ay yapın diyo cuvaala mi alicaz biz bunu? Çok fazla lazım degilmmi
Biz test yaptırmadık ama ilk akla gelen şeyler ya . Yapsam.yine olur dimiValla canim 15 liralık aliyordum 6 gun gidiyordu napcaksin mecbur cok sey borcluyum ama dene kesinlikle
Yap zarari yok birde coban cokerten cayi aksamlari 5 dk kaynat icsin cnmBiz test yaptırmadık ama ilk akla gelen şeyler ya . Yapsam.yine olur dimi
Allah razı olsun canım bu arada o nasıl isim yaYap zarari yok birde coban cokerten cayi aksamlari 5 dk kaynat icsin cnm
Kesin çözüm inan :))Allah razı olsun canım bu arada o nasıl isim ya![]()
Doğru nende iki ay haftada 3 kez kuzu eti kemik kaynattım kuru yemiş avakado resmen hizmet ettim her gece bikmadan sukur olduKemik suyu tavsiye ediyorum esim 1 ay icti araliksiz sarimsakli 6 haftalik hamileyim .onunda dusuktu sayilari 5 senedir olmuyodu cocugumuz icti ve o ay hamile kaldim
Siz doktor yönlendirmesi ile mi yaptınız bunları yani sperm sayısı az falan mı dendi?Doğru nende iki ay haftada 3 kez kuzu eti kemik kaynattım kuru yemiş avakado resmen hizmet ettim her gece bikmadan sukur oldu
Evet 0 'di değerler araştırdım napabilirim diye 3 ay kullandım ibrahim saraç oğlu cokk dinledimSiz doktor yönlendirmesi ile mi yaptınız bunları yani sperm sayısı az falan mı dendi?
Bana da dua edin nolur tavsiyelerinizi dikkate alicam teşekkür ederim.Evet 0 'di değerler araştırdım napabilirim diye 3 ay kullandım ibrahim saraç oğlu cokk dinledim