• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keçi sütü sabunu

angelnr*

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
858
69
318
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, normalde hep marketlerde satılan duş jellerini kullanıyordum. Bugün itibariyle keçi sütü sabununa başladım. Duşta suyla duruladıktan sonra cildim hiç kaygan değildi sanki kuruttu biraz. Sorunlu ciltlere, kuru ciltlere bile özellikle veriliyor çok iyi bir sabun diye duymuştum. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Bir de bu sabunları lifle mi kullanıyorsunuz direk cilde mi sürüp köpürtüyorsunuz? Teşekkürler şimdiden:)

Arkadaşlar merhaba, normalde hep marketlerde satılan duş jellerini kullanıyordum. Bugün itibariyle keçi sütü sabununa başladım. Duşta suyla duruladıktan sonra cildim hiç kaygan değildi sanki kuruttu biraz. Sorunlu ciltlere, kuru ciltlere bile özellikle veriliyor çok iyi bir sabun diye duymuştum. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Bir de bu sabunları lifle mi kullanıyorsunuz direk cilde mi sürüp köpürtüyorsunuz? Teşekkürler şimdiden:)

Hayatım alışmadık ciltte sabun durmazmış :D :D biraz devam et ileride sonuç verir.ben bir yıldır kullanıyorum keçileri kaçırmak üzereyim :D şaka bu tabi

biraz daha alıştım aynen. siz memnunsunuz sanırım? :) thalia markasınınkini mi kullanıyorsunuz

canım ben keçi sütlü sabun denemedim ama sabun severler ve kullanıcılarından biriyim :) bilhassa saç için öneriyorum kendim de kullanıyorum bıttım sabunu çok iyi geliyor tabi ilk yıkamada zorlanırsınız ama her şey için sabırla zamana bırakmak lazım sonra sağlıklı saçlar aynı sabunu banyo da yüzüme de sürüp kabak kese ile keseliyorum yüzüm parlak yumuşacık tertemiz oluyor :) bu bıttım sabununu aktardan aldım markasız turuncuya benzer bir renkte

ben 3 gündür keçi sütü sabunu kullanıyorum.

ciltteki lekeleri geçirdiğini bi yakınımdan duymuştum.

o kadar doğal kokuyor ki,annem almış markası ne bilmiyorum ama yumuşacık bir dokusu var.

kimyasal bir koku yok çok hafif ve doğal değişik bir kokusu var.

şuan için gayet memnunum.birkaç leke var onları geçirir umarım.

ama geçirmese de artık yüzümü temizlemek amacıyla kullanacağım sabunumu buldum sanırım

Back
X