Keçi sütü derken keçi sütü bazlı bebek sütümü veriyorsun canım?
Benim dr um bana Golden Goat önerdi.Onu veriyorum şimdi.Ama açıkcası tv lerdeki kurtlu mamalardan sonra canım çok sıkıldı.Keçi sütü çok faydalı.Benim dR'UM doçent ve herzaman doğal beslenmeden yana oldu.Hep kendimiz yaptık herşeyi.Ama 8.ayın sonunda emmeyi bıraktı diye devam sütü yerine keçi sütü önerdi.Şundan emin ol ki keçi sütü anne sütüne en yakın süt,ve çok faydalı.Sindirimi kolay.Eğer doğal sütü bulursan yoğurt yap lor peyniri yap.Çok besleyici ve faydalı.
devam sütü hiç vermiyorum tatlım,sadece kay marka keçi sütü veriyorum.onun haricinde yıne gün içersinde yoğurt,muhallebi pirinç unu maması meyve püresi,sebze çorbaları veriyorum,hatta domatesi rendeleyip süzüp püre halınde cekırdeksiz şekılde verıyorum,ama herhangi bir marka mama yada devam sütü vermek istemıyorum,birde bütle yaptıgım bisküvi mamasınıda çok severek yıyor.
kay marka süt uht olduğu için kaynatmaya gerek yok,ılık olarak verilebilir ama ben güvenmediğimden alıp kullanmadım,içinde ne olduğu belli değil,kutunun üzerinde bir tane bile besin değeri yazmıyor.açık sütte bulmam mümkün değil o yüzden pınar devam sütü veriyorum.
Açık süte nasıl güveniyorsun?
bende kızlarıma KAY marka keçi sütü veriyorum.yoğurtlarını keçi sütüyle mayalıyorum. bu aydan itibaren doktorumuz sulandırmadan verebilirsin dedi.ben kahvaltılarını ve akşam muhallebilerini keçi sütüyle hazırlıyorum. ayrıca anne sütü alıyorlar. benimkiler ikiz olduğundan baştan mecburen mama verdim.şimdi 7. ayımız bitiyor ve son 1 aydır artık nerdeyse hiç mama almıyorlar günde 1 yada 2 kez az ölçüde..ek gıdaya geçince mama gereksinimide azaldı. önümüzdeki aydan itibaren gece hafif ılıtıp biberonla gece direk içiricem keçi sütünü.. bende tamamen doğallıktan yanayım..1 yaşları doluncada inek sütüde verebilirim...
bu arada keçi sütünün folik asit eksikliği yapması için çocuğun sadece yada ağırlıklı keçi sütüyle beslenmesi gerekir. keçi sütünde folik asit çok az olduğundan eksiklik olur. ama çocuk başka gıdalarda alıyorsa eksiklik meydana gelmez...o gıdalardan folik asit ihtiyacını karşılar...
ben kullanıorum golden goat.ek gıdalardan dolayı gündüz pek içmio benim oğlum ama gece 150 cc şeklinde içiyor.çok memnunum çok güzel bi mama.yaşadığım yerde de kay marka keçi sütü bulamadığım için yoğurt ve muhallebisini malesef keçi sütüyle yapamıorum
Keçi sütü derken keçi sütü bazlı bebek sütümü veriyorsun canım?
Benim dr um bana Golden Goat önerdi.Onu veriyorum şimdi.Ama açıkcası tv lerdeki kurtlu mamalardan sonra canım çok sıkıldı.Keçi sütü çok faydalı.Benim dR'UM doçent ve herzaman doğal beslenmeden yana oldu.Hep kendimiz yaptık herşeyi.Ama 8.ayın sonunda emmeyi bıraktı diye devam sütü yerine keçi sütü önerdi.Şundan emin ol ki keçi sütü anne sütüne en yakın süt,ve çok faydalı.Sindirimi kolay.Eğer doğal sütü bulursan yoğurt yap lor peyniri yap.Çok besleyici ve faydalı.
Kay marka keçi sütünü direkt mi veriyorsun, suyla karıştırıp mı? Kaynatıyor musun sadece ısıtman yeterli mi ve direk ocakta mı ısıtıyorsun.
Ben de aldımda, nasıl kullanacağım?
başka gıdalardan kasıt nedir,anne sütü almıyor ama onun haricinde çorbalar meyve püreleri sabze püreleri muhallebi hatta yavaş yavaş kahvaltılıklar verıyorum,yeterli gelebılırmı sizcekeçi sütü dışında hiç bır seyıde hazır vermıyorum,herseyı evde kendım yapıyorum,yanlızca bır sorunum daha var yoğurt mayalayamıyorum evde tutturamıyorumbende kızlarıma KAY marka keçi sütü veriyorum.yoğurtlarını keçi sütüyle mayalıyorum. bu aydan itibaren doktorumuz sulandırmadan verebilirsin dedi.ben kahvaltılarını ve akşam muhallebilerini keçi sütüyle hazırlıyorum. ayrıca anne sütü alıyorlar. benimkiler ikiz olduğundan baştan mecburen mama verdim.şimdi 7. ayımız bitiyor ve son 1 aydır artık nerdeyse hiç mama almıyorlar günde 1 yada 2 kez az ölçüde..ek gıdaya geçince mama gereksinimide azaldı. önümüzdeki aydan itibaren gece hafif ılıtıp biberonla gece direk içiricem keçi sütünü.. bende tamamen doğallıktan yanayım..1 yaşları doluncada inek sütüde verebilirim...
bu arada keçi sütünün folik asit eksikliği yapması için çocuğun sadece yada ağırlıklı keçi sütüyle beslenmesi gerekir. keçi sütünde folik asit çok az olduğundan eksiklik olur. ama çocuk başka gıdalarda alıyorsa eksiklik meydana gelmez...o gıdalardan folik asit ihtiyacını karşılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?