• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi keçi sütü bazlı mama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

patik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
1.930
3
116
İstanbul
piyasada keçi sütü bazlı g.....g... markasıyla türkiyede ilk ve tek keçi sütü bazlı mama yı kullanan veya hakkında bilgisi olan arkadaşların öneri ve bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum..bebeğim 5 aylık..ancak 4 aya kadar anne sütü alabildi..aşırı yoğun saç dökülmesiyle minoxidil diye bir ilacı kullanmaya başlayınca hem emziremedim bebeğe geçiyormuş,ilacı kestiğimde sütümde kesilmişti..fiyatları oldukça pahalı olan bu mama hakkında görüşlerinizi önemsiyorum..sevgiler..

tatlım benimki hemen hemen hiçbir mamayı severek yemedi halada sadece uykuluyken gece verebiliyorum. g.g. mamasını da denedim. gene iştahlı yemedi o yüzden pahalı diye almadım.tadına ben baktım kıvamıda tadıda diğer mamalara benziyor.ilk başlarda aptamil ve sma kabızlık yaptı. conformille bir müddet devam ettim ama günde 100 cc yi geçmiyordu. conformilin tadı çok kötü artık yemez olunca hemen hemen tüm mamaları denedim.şimdi hipp 2 organik mamasını ve similac 2dönüşümlü kullanıyorum geceleri çoğuda telef oluyor ama bu ikisini diğer mamalara göre daha çok seviyor.g. g.mamasını denemeni tavsiye ederim güzel mamaydı okuduklarımdan anladığım kadarıyla.

Back