Bebek Beslenmesi Keçi sütlü bebek mamaları

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zekko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
183
8
46
Kayseri
merhaba bayanlar, 3 buçuk aylık kızım var, yaklaşık 1 buçuk aydır mama veriyoruz doktorumuzun tavsiyesiyle. bebelac ya da aptamil almamızı önermişti doktorumuz, aptamil aldık. kilo alımını düzenledik çok şükür ancak büyük tuvaletini neredeyse haftada 1 defaya indirdi. bazen 4,5 günde bazen 6 günde yapıyor mamayı verdik vereli. kabızlık problemimiz yok rahat yapıyor ama dediğim gibi çok nadir yapıyor. doktorum programını izlerken keçi sütünden yapılan bebek mamalarından bahsettiler, doktoruma da danışacağım elbette ancak kullanan anneler varsa görüşlerini almak istedim,memnun musunuz? keçi sütü anne sütüne daha yakın bir süt bildiğim kadarıyla daha faydalı olacağına inanıyorum. internetten araştırdım ve "golden goat" diye bir marka buldum, siz neler kullanıyorsunuz? şimdiden teşekkürler..

merhaba, benımde kızım ayın 19 unda 3 aylık olacak.bahsettiğiniz mamayı bende buldum ancak doktorum keçi sütünde alerjen olabileceğini,böbreklerin sindirimde güçlük çekebileceğini söyledi.bende aptamil kullanmaktayım.hatta daha uygun başka mamaya geçeblir miyim diye sordugumda ise ne ile başladıysan aynen devam zaten az kaldı ek gıdalara yavaş yavaş gececeğiz dedi.

benımde 3 gun önce tamamen sutum bitti ve zaten kızım sag olsun emme olayında çok çok zorlamıştı...gecen gun doktorum programında da bir doktor bebeklerinize mama vermeyin vs diyordu ama kaçırdım.netten bulursam size linkini atarım.

tamam linkini at bakalım, ya her doktor farklı birşey söylüyor, başka bir doktor da çocuğunuz aç kalmasın sütünüz yetmiyorsa elbette mama vereceksiniz,günde 1 kaşık anne sütü dahi içse ona yeter diyordu... neyse biz biberondan kaşık mamasına geçtik bugün zaten 10 gündür almıyordu biberonu ağzına sağolsun hiç kilo almamış bu ay, o kadar da üstüne titriyoruz bakalım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…