Sevgili anneler, fikirlerinize çok ihtiyacım var! bebeğim 15 aylık 5 gün önce gece uykusundan ağlayarak uyandı ve kucagımda dolu dolu kustu, ertesi gunu öğleden sonra ateş 38 e çıktı akşam üzeri acile götürdük ateş 39 du şurupla tekrar 37,5 a düşürdüler.ertesi gün doktoruna götürdük azı dişler geliyor boğazı iltihaplanmış ve biraz üşütmüş dedi zimaks antibiyotik şurup verdi pedifen ateş ağrı ve reflor ishal için verdi. Bebeğim bütün gün ve gece kusmaya devam etti. Ertesi gün başka bir doktora götürdüm cok iyi referanslar aldığım.antibiyotiği kesmemizi grip olduğunu ve ilaçsız da iyileşebileceğini söyledi kusması icinde motilium verdi. şimdi ikilemde kaldım. Antibiyotik kullanmasam iyileşme süreci gecikir mi?? Durmadan öksürüyor içim parçalanıyor ıhlamur nane papatya cayı yarımşar çay bardağı da olsa içiriyorum pekmez yediriyorum hiç birşey yemiyor içmiyor sarı su kusuyor. Birde kusması iyidir içindeki safrayı atar kussun diyorlar o zaman son doktorun verdigi kusma önleyici şurubu vermeyim mi? şaşırdım ne yapacağımı. Siz ne önerirsiniz??