• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Keçi boynuzu özü- Çakşır suyu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanimlar eşine keçi boynuzu özü- çakşır suyu kullanan varmi aranizda? Faydasini gördünüzmü. Biz bugün itibariyle başladık
Keçiboynuzu kürü de yaptım özü de içirdim çakşır suyu da içirdim. En çok faydayı çakşırdan aldım. Hızı da sayıyı da artırdı. Sizin problem neydi ?

Keçiboynuzu kürü de yaptım özü de içirdim çakşır suyu da içirdim. En çok faydayı çakşırdan aldım. Hızı da sayıyı da artırdı. Sizin problem neydi ?
Merhaba size bir şey soracaktım benim eşimde sperm sayısı iyi sadece biraz hareketsizlik var gibi , şimdi bu çakşır'ı ne zaman kullanmaya başladınız ? ve de ağızda koku oluyor mu malum eşim işe gidiyorda :D

Ayy çok sevindim canım hayırlısı olsun bende deneyeceğim sadece çakşır suyu mu kullandin
Öncesinde keçiboynuzu kürü yaptım ama artırmadı o pek. Bi de sperm kalitesini arttırıyor diye çinko ve e vitamini hapı kullandı eşim. E vitaminini bende içtim

Merhaba size bir şey soracaktım benim eşimde sperm sayısı iyi sadece biraz hareketsizlik var gibi , şimdi bu çakşır'ı ne zaman kullanmaya başladınız ? ve de ağızda koku oluyor mu malum eşim işe gidiyorda :KK70:
Onun zamanı yok. Hamilelik oluşana kadar içsin günde 2 kere. Koku olmuyor sanırım tadı kötü ama öyle bişey farketmedim

Back