bberrinn Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2006 97 0 61 3 Mart 2007 Konu Sahibi bberrinn #1 Hanımlar Kadıköy Feneryolu Halk Eğitim Merkezinde keçe ve pasta,börek kursu açılmıştır kayıtlar pazartesi bitiyor.
Hanımlar Kadıköy Feneryolu Halk Eğitim Merkezinde keçe ve pasta,börek kursu açılmıştır kayıtlar pazartesi bitiyor.
M mugeko Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2007 6 0 5 Mart 2007 Konu Sahibi bberrinn #2 merhabalar. keçeden oyuncak yapmaya çalışıyorum. ben şu an izmirdeyim ama istanbulda bulabileceğim bir yer varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. www.blogcu.com/mugeko
merhabalar. keçeden oyuncak yapmaya çalışıyorum. ben şu an izmirdeyim ama istanbulda bulabileceğim bir yer varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. www.blogcu.com/mugeko
bberrinn Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2006 97 0 61 5 Mart 2007 Konu Sahibi bberrinn #3 Hayatım 9 martta kursa başlayacağım.Ama hanginiz olursa olsun çevreme araştırır sorarım hepimiz elele verip emeklerimizi değerlendirelim.
Hayatım 9 martta kursa başlayacağım.Ama hanginiz olursa olsun çevreme araştırır sorarım hepimiz elele verip emeklerimizi değerlendirelim.
E EU3 Ziyaretçi 12 Kasım 2008 Konu Sahibi bberrinn #4 Açmış olduğunuz konunun Güncelliği kalmadığı için konunuz kilitlenmiş olup sorularınız için konu sorumlusu (moderator) ile iletişime geçebilirsiniz. ]
Açmış olduğunuz konunun Güncelliği kalmadığı için konunuz kilitlenmiş olup sorularınız için konu sorumlusu (moderator) ile iletişime geçebilirsiniz. ]