Keçe Broş

unbendable

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
303
1
Bu aralar o kadar çok mesai yapıyorum ki evimi özledim ofiste yaşıyomuş gibi oldum ve bu durum beni çok üzmeye başladı artık mutsusum ve tatil isityorum beni azcık oaylayansa bu ufak tefek şeylerle geçirebildiğim bir saat ;
ışte bunlar benim tatil saatlerim ürünü nasıl olmuş broş;

Bu konu altındaki keçelerin tamamına yakını yeni yıl hediyesi olarak tanıdık tanımadık bi çok güzel arkadaşa yeni yıl hediyesi olarak yola çıkmış durumda umarım beğenirler :)

Son düzenleme:
ellerinize sağlık çok hoşuma gitti
keçe hiç çalışmadım, sadece ince ince teyel alıp mı bir birine ekliyorsunuz? yapım hakında kısa bilgi verirsen sevinirim :)

ellerinize sağlık çok hoşuma gitti
keçe hiç çalışmadım, sadece ince ince teyel alıp mı bir birine ekliyorsunuz? yapım hakında kısa bilgi verirsen sevinirim :)

Evet canım sadece bir kat dikiyorsun ve sapasağlam duruyor bu yüzden keçeyi çok sevdim ben hemencek bitityor :)

Bu arada parçasını 1tl den aldım dün bursa heykelde bir yere götürdü kayınvaldem orda bulduk netten çok daha pahalıya lamıştım ilk keçelerimi ordan aldım bursada olanlarınız ve keçe isteyeniniz varsa tavsiyemdir heykelden alsınlar :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…