Kbb mi plastik cerrrahmi

1meyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
605
496
Merhaba kizlar, bir suredir burayi takip ediyorum, burun eğriliği nefes problemim varken ki ben böyle biliodum , oncelikle devlt hastanesine gttm kbb doçent dr. Dediki burnunuda duzeltiriz sikayetlerimi anlattm
Geçen hafta cebeci tip fakültesi ZEKİ CAN BEYE gttm burnun kirik dedi, baya detayli konusma yaptik
Gecen hafta devlet hastanesinden aradilar pazartesi ameliyat icin cagirdilar..
Sorum su ki, ben kbb doktoruyla cok detayli konusamadim , plastik cerrrahi hocası detayli konusma firsati buldum..biraz plastik cerrahi aklima yatiyor gibi, neyapayim aklim karisti
Nazal septum deviasyonu dediler egrilik nefes problemi ve biraz burunum uzun kaliyor kemikli, baya islem var yapilmasi gereken
Kbb mi plastik cerrahimi yapmali
Zeki hocaya yaptirip.memnun kalan varmi, yada devlet hastanesine kbb ye ameliyatmi olmaliyim
Biraz uzun oldu umarim anlatabildm 2 günüm kaldi karar vermem gerek

Ben kbbye oldum sizin sorunlarınız vardı ama bu doktorada bağlı birşey iyi olana denk gelirsiniz umarım

Kbb doktorların bir çoğu burun dışında yani görselde cok kötüler sonra hepsini plastık cerrahlar düzeltiyor
Hatta bazı kbbler dolgu falan da yapıyor
Estetik de Kbb tercih etmeni önermem canım
Biri sadece içinin eğitimi almiş
diğeri hem görsel estetik hem sağlık
İllaki iyileride vardir kötülemek istemem

Sabah ameliyata giricem
Doktorlada cok konusamadim sekliyle ilgili olarak..
Kafam karmakarisik

Kbb doktorların bir çoğu burun dışında yani görselde cok kötüler sonra hepsini plastık cerrahlar düzeltiyor
Hatta bazı kbbler dolgu falan da yapıyor
Estetik de Kbb tercih etmeni önermem canım
Biri sadece içinin eğitimi almiş
diğeri hem görsel estetik hem sağlık
İllaki iyileride vardir kötülemek istemem
ilk ameliyat kbb oldunuz, konu olarak okumustum sanirim sonrasinda revizyon yaptrdiniz öle hatirladim doğrumu
Kararsiizim neyapayim

ilk ameliyat kbb oldunuz, konu olarak okumustum sanirim sonrasinda revizyon yaptrdiniz öle hatirladim doğrumu
Kararsiizim neyapayim

Devlette oldum ilki yok plastık cerrahtı kbb olsa ne olurdu kim bilir
Cok güvenıyorsan ol kbb doktoruna
Yok daha bakıyorm diyorsan plastik cerrah araştır derim

Canım ben plastik cerrahada gttm oda düşün gel dedi, ama daha önce kbb ye gtmstm ordan aradılar ne yapayim

İlk gittiginde plastik cerrah dedin ama sikayetin neydi, zamanla ne gibi sorun oldu revizyon ihtiyacin oldu
Geçmiş olsun canim
Neler alayim yanima ameliyatta

Benim önce mercimek gibi bi cıkıntı vardi ısıkta krılma yapan
Sonrasinda değişti baya
Aradılar diye mi istiyorsun anlayamadım
Güvendın mı doktora görüsmek için ise git tekrar yaptığı burunların öncesi sonrasi gör
Simülasyon yapın doktorla
İçine sinsin doktorun aceleye gelmez bu iş
Ben sonra pisman olmustum

2keredir gttm ama doktor nefes ve egrilik konuştum ama aklima gelemedi şöle bole birsey istyrm die, devlet hastanesi hicbir yoruma rastlayamadım 15 yıllık doktor ve doçent, bikac kişi iyi dedi ama hasta yorumu bulamadım bir kisi hariç..
Ama doktor ne istiosun diyince az üstten kemik gitsin dedin sanirim burun ucunuda toplar dimi
Yarın konusucam saglik sorunum fazlasiyla, yapilmisken yandan görünüş kemerli be burun ucu düşük yapabilsin istyrm

He devlet hastanesi sormazlar pek özel gibi ilgilenmezler erken git fırsat buldukca git yanına derdini anlat
Devlette olup sonra 3.ameliyatı olan hasta cok de .2.yi olmak istemem o sebeple kendımı daha iyi anlatmam gerek de
Biraz konusabilir miyiz de

Giirorum saat 12 gibi
Dua edermsn kardeşim korkuyorum ilk bu hastane maceram

Allah yardımcın olsun bugün 12mi
Kuzum suyunu koy odana dudak kremi önü düğmeli pijama aldın mı
Dualarım seninle olacak kalbim de öyle
Ben 2 kere oldum sen yaşa hiç istemem
Ameliyat sonrasi bol su iç ve biraz yürü odada narkoz etkisi gecmesi için
Avare oluyor insan hemşire demişti...

Kbb ye oldum memnunum tip fakültesi docent dr...

Simdi okuyabildim defresif polyanna
Saol canım benim
Ben hicbisey icemedim aksine kan geldi boğazımdan
Bugün yedim hafifce
Çorba yogurt aksamda pilav :')
çayda içtim çok.şükür
Allahim herkese sagliklar versin
Ameliyat gerçekten zormus

Arkadaşım geçmiş olsun. Bende de eğrilik var ve şekli de bozuk. Aynı dertten muzdaribim kbb mi estetik cerrah mı diye. Bir iki doktor araştırdım ancak özel olduğu için maliyeti fazla. Devlet ne kadar oluyor ve memnun musun şu an

Yeni çıktık net deilim su an agrimda çok
Bir sure sonra yazicam burdan
Sis oldugu icin anlayamadim

X