Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allahımmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Kazıma hayran kaldım kaydirigubbakcemile3 Pitiyede :lepi:.. Maşallah maşallah Lütfen bunların fotolarını sık sık ekleyin çok güzelleropuyorumnanaktan
TeşekkürLer ikiside sokakta çocukların eziyetinden kurtularak ailemize katıldı .. onLar bizimle olduğu için çok sanşLıyız ailemizin neşeleri küçük oğluşlarımız
çok güzellermiş maşallah kazım ve piti sevimli şeyler bayıldım resimlerine benim mikrobumu andırıyorlar biraz kaydirigubbakcemile3 mikropta bemim kedim yerimseniben resimlerin devamı gelir umarım a.s.
Resimleri alıntı yapacaktım, baktım hepsini alıyorum neredeyse vazgeçtim opuyorumnanaktan Hangi birini diyeyim, kafasında minik baretle mi, koyun koyuna uyurken, gülümserken mi, sırt üstü güneşlenirken mi opuyorumnanaktan ikisini de kocaman öpüyorum, dünya güzelleri Şeniz
TeşekkürLer .. bende bayılıyorum onlara sürekli benimle olsunlr istiyorum.. yanımda olunca bütün yorgunluk keder ne varsa hepsi gidiyor .. kesinlikle her eve bi can yoLdaşı gerekLi ..