Kazım ve Piti xD { CanLaruuum }

KopeLi_Kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
7
0
35
Adamımm Kazım xD

cemile028l.jpg

cemile039.jpg

cemile043.jpg

cemile044.jpg

cemile042.jpg

kazim8.jpg

Kazım ve Piti AyrıLmaz ikiLi :-)

kazmss.jpg

cemile005.jpg

cemile006.jpg

Allahımmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Kazıma hayran kaldım kaydirigubbakcemile3 Pitiyede :lepi:.. Maşallah maşallah :nazar::nazar:
Lütfen bunların fotolarını sık sık ekleyin çok güzelleropuyorumnanaktan

TeşekkürLer ikiside sokakta çocukların eziyetinden kurtularak ailemize katıldı .. onLar bizimle olduğu için çok sanşLıyız ailemizin neşeleri küçük oğluşlarımız :-)

çok güzellermiş maşallah :nazar: kazım ve piti
sevimli şeyler bayıldım resimlerine
benim mikrobumu andırıyorlar biraz kaydirigubbakcemile3
mikropta bemim kedim yerimseniben
resimlerin devamı gelir umarım a.s.

çok tatlılar,benim annemin evinde de 2 tane kedi var,çok seviyorum,mırlama sesi çok hoş,uymuşacıklar,ay çok kıskandım:asigim::nazar:

Resimleri alıntı yapacaktım, baktım hepsini alıyorum neredeyse vazgeçtim opuyorumnanaktan Hangi birini diyeyim, kafasında minik baretle mi, koyun koyuna uyurken, gülümserken mi, sırt üstü güneşlenirken mi opuyorumnanaktan ikisini de kocaman öpüyorum, dünya güzelleri Şeniz :nazar: :nazar:

TeşekkürLer .. bende bayılıyorum onlara sürekli benimle olsunlr istiyorum.. yanımda olunca bütün yorgunluk keder ne varsa hepsi gidiyor .. kesinlikle her eve bi can yoLdaşı gerekLi ..:-)

masalh kazımda dgerde cok tatlı ama bneım nısanlmın adıda kazım ..olmadı sımdı ya..artık kazıma bakınca hep bu kareler aklıma gelır

X