Akdeniz akşamları bir başka oluyor
Hele bir de aylardan temmuz ise bambaşka
Sahilde insanlar kolkola, sımsıcak
Coşmamak eldemi böyle bir akşamda
İşte ben böyle bir akşamda aşık oldum
egeye gelecek tur çizgisi onu gösteriyor:jeyyar:
bu fotolar az kazen lütfen biraz daha paylaşımcı olurmusun
bizi iki pozlamı kandırcan isteriz isteriz daha çok resim isteriz pintilik etme paylaşsengözlerimebaksanab
eşşeğin üstündeki senmisinnn-tatlicadiarzu-
sanmam o daha uzun:lepi:
PİNTİ KAZEN KENDINIDE KOYSA RESIMLERE NE OLURKİ kafamçokkarıştı
sen gördün yani :jeyyar::jeyyar:
acık arttırmaya cıkarılsa nasıl olur acep sıze bı kazen fotosu ceker yollarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bak manzaraları koysun yeter :jeyyar:
her manzara ve kare zaten kazeni çiziyor yerimseniben
misal uzun boylu
iri gözlü
yuvarlak yüzlü
şuana kadar çizdiğim kazen resmi oldu kaydirigubbakcemile3
bunlar yalansa yalan desin kazen mafoldumben
daha değil görmedim ama buluşmada resimlerinden biliyorum
hoş yüzü yoktu:dilcikar: ama uzun boylu şakkıdı
gercek valla hadı devam etsene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cunku ben gordum ay ben şanslıymısım megersem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bak manzaraları koysun yeter :jeyyar:
her manzara ve kare zaten kazeni çiziyor yerimseniben
misal uzun boylu
iri gözlü
yuvarlak yüzlü
şuana kadar çizdiğim kazen resmi oldu kaydirigubbakcemile3
bunlar yalansa yalan desin kazen mafoldumben
canım ınankı kazenın bende resmı vardı...valla yaparmısın ole bısı :lepi:
gercek valla hadı devam etsene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cunku ben gordum ay ben şanslıymısım megersem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ınankı kazenın bende resmı vardı...
bı ara dusundumde kkda yayınlasam ama ecelım daha erken daha yaşamak ıstıyorum dedım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
resım var dedıkden sonra pc vırus gırdı format atıncada resım getıı buda asrın hatasını yapmısım ama :gitme:sımdı ne para kazanırdım o resımlerlen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gercek valla hadı devam etsene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cunku ben gordum ay ben şanslıymısım megersem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ınankı kazenın bende resmı vardı...
bı ara dusundumde kkda yayınlasam ama ecelım daha erken daha yaşamak ıstıyorum dedım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
resım var dedıkden sonra pc vırus gırdı format atıncada resım getıı buda asrın hatasını yapmısım ama :gitme:sımdı ne para kazanırdım o resımlerlen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen gördünmü kazeni yoksa opuyorumnanaktan
özü ben tanımıyom malesef tanısm yorum yapardım
yapalım ama ınan belım agrıyo kaydirigubbakcemile3tuhh ya karar verdım kazenı kacıracam bunca kısı merak edıyo ıstersen ortak yapalım bu ısı sonra artırmayla satarız resimlerikazenden tırsan üye smılly)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?