• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazen Wanted!

Akdeniz akşamları bir başka oluyor

Hele bir de aylardan temmuz ise bambaşka

Sahilde insanlar kolkola, sımsıcak

Coşmamak eldemi böyle bir akşamda

İşte ben böyle bir akşamda aşık oldum

egeye gelecek tur çizgisi onu gösteriyor:jeyyar:

bu fotolar az kazen lütfen biraz daha paylaşımcı olurmusun

bizi iki pozlamı kandırcan isteriz isteriz daha çok resim isteriz pintilik etme paylaşsengözlerimebaksanab

Akdeniz akşamları bir başka oluyor

Hele bir de aylardan temmuz ise bambaşka

Sahilde insanlar kolkola, sımsıcak

Coşmamak eldemi böyle bir akşamda

İşte ben böyle bir akşamda aşık oldum

egeye gelecek tur çizgisi onu gösteriyor:jeyyar:

bu fotolar az kazen lütfen biraz daha paylaşımcı olurmusun

bizi iki pozlamı kandırcan isteriz isteriz daha çok resim isteriz pintilik etme paylaşsengözlerimebaksanab

PİNTİ KAZEN KENDINIDE KOYSA RESIMLERE NE OLURKİ kafamçokkarıştı

PİNTİ KAZEN KENDINIDE KOYSA RESIMLERE NE OLURKİ kafamçokkarıştı

bak manzaraları koysun yeter :jeyyar:

her manzara ve kare zaten kazeni çiziyor yerimseniben

misal uzun boylu

iri gözlü

yuvarlak yüzlü

şuana kadar çizdiğim kazen resmi oldu kaydirigubbakcemile3

bunlar yalansa yalan desin kazen mafoldumben

misal uzun boylu

iri gözlü

yuvarlak yüzlü

sen gördünmü kazeni yoksa opuyorumnanaktan

misal uzun boylu

iri gözlü

yuvarlak yüzlü

gercek valla hadı devam etsene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cunku ben gordum ay ben şanslıymısım megersem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla yaparmısın ole bısı :lepi:
canım ınankı kazenın bende resmı vardı...
bı ara dusundumde kkda yayınlasam ama ecelım daha erken daha yaşamak ıstıyorum dedım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
resım var dedıkden sonra pc vırus gırdı format atıncada resım getıı buda asrın hatasını yapmısım ama :gitme:sımdı ne para kazanırdım o resımlerlen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gercek valla hadı devam etsene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cunku ben gordum ay ben şanslıymısım megersem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bı ara dusundumde kkda yayınlasam ama ecelım daha erken daha yaşamak ıstıyorum dedım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
resım var dedıkden sonra pc vırus gırdı format atıncada resım getıı buda asrın hatasını yapmısım ama :gitme:sımdı ne para kazanırdım o resımlerlen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tuhh ya karar verdım kazenı kacıracam bunca kısı merak edıyo ıstersen ortak yapalım bu ısı sonra artırmayla satarız resimleri:(kazenden tırsan üye smılly)

ay bırakın adamın peşini karakaçana binmiş :roflol: gel keyfim gel umurundamı dünya ....zemuszemus bi rahat bırakın tatilin keyfini çıkarsın ayıpya gitmeyin üstüne kardeşimin

daha resim eklemesi lazım ekledikçe çıkıyor portresi :jeyyar:

uzman kesileceğim resimlerlezemuszemus

hatta bir ip ucu daha verem bakalım doğrumu tahminimyerimseniben

sesi ve yorumu ses düzeninde ortada sadece heyecanlı bir konu anlatırken ses ve yorumu değişiyor:jeyyar:

yalansa yalan diyin tanıyan ve bilenlerşakkıdı

özü ben tanımıyom malesef tanısm yorum yapardım

çoğumuz birbirimizi tanımıyoruz zatena.s

fakat bazen bir kelime

bazen bir resim

bazen sessiz duruş

görmesekte kişilik ve karekterleri

nasıl bir yapıda olduklarını ele veriyor

gözle izle ve tanı :jeyyar:

tanıyamadınmı uzak dur:roflol:

нιç кσуαямı яєѕмιηι вυяαуα σσ!!!...вιℓιуσякι вöуℓє gιzєм ∂αнα ιуι:jeyyar:

tuhh ya karar verdım kazenı kacıracam bunca kısı merak edıyo ıstersen ortak yapalım bu ısı sonra artırmayla satarız resimleri:(kazenden tırsan üye smılly)
yapalım ama ınan belım agrıyo kaydirigubbakcemile3
kazende ufak bısı degılkı nasıl kacırcaz kız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back