Kazen Wanted!

bırakın adamcağızı bu kadar hanımın dırdırından bıkmıştır gezsin dolaşsın STRES ATSIN geleceği yer elbet kürkçü dükkanı ıYı TATıLLER KARDEŞıM

of off offff ne manzara ama.... çözün bakalım bulmacayı.önce konya,şimdi karadeniz,puzzle gibi parçaları tamamlayınca ortaya ne çıkacak....

biri etiketlere asos behramkale yazmış daha geçen hafta oradaydık....güneş nereden batıyordu?denizdenmiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Buyrun yeni çekimlerden duvarkağıdı olacak bir kare size....

Nerede güneş denizden doğuyor ? Bulun bakalım. Siz bu yazıları okurken ben oradan 248 km uzakta olacağım....

sayın kazen hazretleribuyrunnnnnnnnn
o yelkenli alınmadı değil mi daha:gitme:
yeminle ağlarım :gitme:

Tekne eylülde teslim şimdilik güzel gözlü eşşekle yollara devam. Bulunduğum mevkinin keçi boynuzu ve üzümü meşhur lakin siz bu satırları okurken ben 213 km uzakta olacağım.

Bu da sevdiğim karelerden henüz işlenmedi ham hali ile paylaşayım....

Acaba bu kare nereden ?

Bu da sevdiğim karelerden henüz işlenmedi ham hali ile paylaşayım....

Acaba bu kare nereden ?

made ın ıstanbulkaydirigubbakcemile3
kapalıcarsıya benzıyo valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya kzen bı kendınıde koy su resımlere abıcım yaaaaa catlatma ınsanı
acık arttırmaya cıkarılsa nasıl olur acep sıze bı kazen fotosu ceker yollarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kazen şu gizemli erkek havalarından vazğeçte artık nerdeysen söyle..
sende kurtul,biz de kurtulalım...
aaaa çatladım be burda...

kazen abicim şimdi anladığım kadarıyla sen güzel ülkemi adım adım gezmektesin
bursaya uğrayacağın gün haber verde sana bi acı kahvemizi içirelimm

KAZEN ABı ıSTANBULA GELECEĞıNZ OLURSA HABER EDıNDE BıR TENCERE SARMA YAPALIM SANA zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…