Kazen Wanted!

bu bilgiler için teşekkürler kazenturkbayragi

bu sayede konyadan geçtiğini öğrenmiş olduk

şimdi neredesin onu bulmamız lazım
Fiesta zamanı hala tatildeyim....

fieste zamanı derken :uhm:

fiesta arabanlasın

fiesta yapılan yer ispanyadır

fiesta isimli fethiyede bir oteldesin

daha fikir üreteyimmi çatlatmadan sen söyleyecekmisin

bak daha fazlasını bile saçmalayabilirim yerini söylemezsen(tehdide bak ben bile kendimden korktum):roflol::roflol:

ayşegül serisi gibi kazen tatilde kazen marmariste kazen konyada zemuszemus

bi şeyi kırk kere söylersen olurmuş biz kaybolduğunu üçbinkırk kere söyledik...
Ebedi gelmez herhal...
Adam kış boyu bizlerle uğraştı bi tatilde onun hakkı değilmi, kesin kadın olmayan ıssız bir adaya gitmiştir
:jeyyar:

Buyrun yeni çekimlerden duvarkağıdı olacak bir kare size....

Nerede güneş denizden doğuyor ? Bulun bakalım. Siz bu yazıları okurken ben oradan 248 km uzakta olacağım....

ohh para var çare var tabi gez abi gez
biz de burda yok patronun tribi yok armatörün nazı uğraş dur yapalım

Kazen gercekten cok güzel bi manzara orda olmak ısterdim hihoyyyt

kazen abi bu resimlerin bir karesinede kendini koysan olmazmı catlatıyon bızı meraktan :kedi:

orası samsun yada sinop fatsada olabilir görmüştüm ben öyle bi manzara ya kafamçokkarıştı

Bencede karadenizden bu görüntü ve edindiğim bilgiye göre;

Güneş Anadoluda üç noktada deniz üzerinden doğar...Biriside İNCİR BURNU civarı yani SAMSUN ilimizdir..Bu güzel ilimizin 55 km batı kıyılarında çok önemli bir arkeoloji merkezi bulunmaktadır,İKİZTEPE...
İkiztepede hayat emareleri MÖ 425O yıllarına kadar tesbit edilmiştir..En ilginç obje ise ilk tunç çağından kalma ameliyatlı kafataslarıdır..Anadoluda günümüzden beşbin yıl önce yapılabilen beyin ameliyatı..Bu uygarlığın köklerinin nekadar derin olduğunu göstermektedir..
Yine bu toprakların ilk uygarlık kuran halkı Hititlerin, Hattuşa arşivlerinde bulunan toprak tabletlerde BİZ GÜNEŞİN DENİZDEN DOĞDUĞU YERDEN GELDİK cümlesi çok ilginçtir..Çünki İKİZTEPEDE sağlıkta ulaşılan zirve,ilkçağ silahlarındaki gizem,mimarideki derinlik bu büyük uygarlığın ilk çıkış noktasının Kızılırmak nehrinin denizle buluştuğu nokta olabileceğini göstermektedir..
İsterseniz birsabah Samsundan Bafraya geçin KIZILIRMAK DELTASI KUŞ CENNETİNİN içerisinden geçerek kuş cıvıltıları arasında aheste aheste deniz üzerinden yükselen güneşi izleyin..
Çok büyük keyif alacaksınız...

alıntı....

Vayyy beee boşuna yaşıyormuşum diye geçirdim içimden...
Ama elbet bende birgün ülkemin huzur dolu yerlerine keşifler yapmaya çıkarım .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…