Kazen ve KK Dünya Gündeminde

Adamın yağlı yağlı sırtında bile Kazen yazıyordu süpeerrrr:roflol:

yardım meleklerinden dolayı haber oldu sandım birde baktımkiii :1shok:
:roflol: iyiymiş ama uzaya yazmayı untmuşlar yaa :dilcikar:

Ya bu kadar da sazan olunmaz ki ya...:çok üzgünüm:
İlk Nisan 1 şakası sizden geldi...
laelaelaelaelae

Aaa Kazen abiyi ben de hiç görmedim nasıl biri acaba dimi -tatlicadiarzu-:1shok:

ne kadar kötüsünüz ya ne hevesle girdim kazeni görcem diye kandırıkçı sergü

Aaa Kazen abiyi ben de hiç görmedim nasıl biri acaba dimi -tatlicadiarzu-:1shok:

ben bi kere fotosunu gördüm kazenin ,:lepi:
yani böyle nasıl anlatsam iki gözü ,kulakları, ağzı burnu felan vardı,:1closedeyes:
sonra elleri, ayakları bilene vardı..:1shok:
nasıl şaşırdım anlatamam,bööle :1shok:gözlerim pörtledi,
kazende bizim gibi insanmış ya ,:1shok:

Sorarım kazene doğru mu diye haaaa:1closedeyes:

nevim ciddiyim bak , yeminle dooru söölüyom:1closedeyes:

Şimdi ben desem ki ben kazen abiyi tanıyorum hatta aynı sınıfta okuduk desem inanmazsın demi çok mu attım nan:1closedeyes:

Kazen abi gelsin anlatsın foto koysun inanmıyok biz:1closedeyes:

gözlerim yaşardı beya
gurur tablosu gibiydi muhteşem harika süper ötesi daha ne desemki

zaten ne desem az gelir

Şimdi ben desem ki ben kazen abiyi tanıyorum hatta aynı sınıfta okuduk desem inanmazsın demi çok mu attım nan:1closedeyes:

nan nev danasıbenneyaptımki
ufak atta civcivlerde yesin delikafadulden
bu kadar büyüğünü yutamıyom cokacimcoook

Kazen abi gelsin anlatsın foto koysun inanmıyok biz:1closedeyes:

koyduğu fotonun onun olduğunu nerden bilcezki ya bizi kandırırsa

gözlerim yaşardı beya
gurur tablosu gibiydi muhteşem harika süper ötesi daha ne desemki

zaten ne desem az gelir

ay ben ağladım bilene cemrecim, bi kutu selpak banamısın demedi senağlama ,
böle içim bi tuhaf oldu bize bu günleri gösteren rabbime şükürler olsun:Saruboceq:..

ben bikere fotosunu değel kendini gördüm anacım evet bizim gibi insandı ama dev cinsinden kafamçokkarıştıyüzüne bakacam diye boynum ağırdı valla bi toka yapam dedim elimin parmakları geçti bir birine şakkıdı

çok güzelmiş ya keşkem gerçek olaydı doğru sayılır ama kk çok büyük bir site:enbuyukkk: YAŞASIN KAZEN :hooray:sizler sayesinde burada güzel dostluklar kurduka.s.

klava: utanmıyorsunuz değil mi, yorgun argın şekerimiz düşmüş zaten ayaklar altında, bir de ciddi ciddi izletiyorsunuz, sonra kendi kafamıza şaplak atalım diye :mymeka:

:roflol: kk'nın farkı diyorum bir kez daha Şeniz son 3-4 yıldır belki de bana 1 nisan şakası yapılmadığını, benim de en son 3 sene önce yaptığımı hatırladım... hayata öyle kaptırır olmuşuz ki, artık 1 nisan şakası bile yaşayamaz olduk diye düşünürken bugün işteyken... akşam olanlar oldu işte kaydirigubbakcemile3 ne diyeyim beni güldürdünüz, allah da sizi güldürsün be arkadaşlar!

not: kazen abi, bilmiyorum ama son kare çok kötüydü yahu, tabii zevkler ve renkler tartışılmaz:tomato: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…