Kazen olsaydınız neler yapardınız?

Eğer bu mümkün olsaydı siteyi daha ulaşılmaz güvenli hale getirirdim
Üye olmayanı yasakalrdım sitede ki bilgilere ulaşılmasını

bence site gayet tıkırında işliyor. Ama tabiki benimde isteklerim var bunlarda olsa fena olmaz hani

Üye olmayı zorlaştırırdım öyle her önüne gelen üye olmasın 2. hesap açılmasın diye.Üyelikte telefondan aktivasyon yaptırırdırm 2. üyelikleri engelleme açısından
Misafir olayına gıcığım onları kaldırırdım
başkada aklıma gelmedi

üye olmayan bu siteyi okumasına izin vermezdim...bir de cinsellik ayıp bir şey değil...elbette kimseyle payaşılmayan şeyleri burda bilgi alınıyor...nesi zarar bunun anlayamadım...

bende gelip defalarca ağza alınmayacak derecede ağır küfürler eden üyenin sürekli ceza alıp tekrar aktif olmasına izin vermezdim onu tamamen atardım.sürekli nick almasına izin vermezdimmmm.

Hımm kazen olsaydım ahaha çok güldüm Sevdiğim kızı kadınlar kulübüne üye yapardım kesin Sooonra ben de başlıklara yazı yazardım ya o kadar muhabbet dönüyor kesin dayanamazdım en azından geyik muhabbetlere

merak ettiğim insanların mail adresinden facebook hesaplarına girerdim :) :)
bazen çok merak ediyorum yazan bazı kişilerin gerçekte neye benzediğini,napim
gerçi sanırım yapıyorlar bezen
çünkü 'kardeşim öldü,konuyu kapatın üyeliğini silin' mesajı atan bir üyeye
'ölen kardeşiniz facebooktan durum güncellemesi yaptı iki saat önce,hey allahım ne insanlar var' kapağını koyup kapatmışlardı kızın hesabını

off off bu konuda çok dertliyim.eğer kazen olsaydım konu açıp yok olanları bende siteden yok ederdim bir daha giremesinler.yada daha sıkı üyelik işlemleri koyardım herkes ad değiştirerek tekrar giremesin diye.
işine gelmeyen yorum yapanlarıda diirek cezalandırırdım.
mikrofon olayı demiş arkadaş çok beğendim kalvyeden kavga edeceklerine açıp mikrofondan birbirlerini anlamaya çalışsınlar.
yani kazen duy sesimi...

gizemliymis havasindan burunurdum cunku bu sefer baska yerlerde gizemini cozduk fotograflarini gorduk
falan gibi ihtamlara maruz kalmazdim..
yonetici olurr ama uyari mesajlarini yada topiklere girmezdim..
birde uslubumu degistirirdim..
otorite sagliyayim derken dozunun kactigini dusunuyorum..
TERBIYEISZLIK olmasin die bu kadarr kislarr..optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…