dionysos, giriş ve okumak serbest de yazamıyorsunuz.
Merhaba bayanlar, daha önce bununla ilgili konu açıldı mı bilmiyorumsositososito
Normalde hep bebeğimle ilgili konular,sorunlarla ilgili konu açardım ama aklıma geldi ...
Bu sitenin kazeni olsaydınız neler yapardınız?
Rengiyle oynardım,uyuz olduğum kişileri banlardım,kk kartının üç rengini çıkartırdım,renkleriyle fiyatları farklı bir şekilde yada kardeş erkekler kulubü kurardım,buradaki bayanların eşlerini,arkadaşlarını üye yapardım:)))
Peki ya sizler?
Kırmızlı yerleri yapardım bende
Misafirler olmasa kadınlar kulübü diye bişeyde olamazdı.. :hulya:
erkeklerse sorun aynı cinsellik gibi, kırmızılar için açılabilir aslında:hulya:
Ben hiç sohbete girmedim ilk zamanlar bakmıştım ama kimin kimle konuştuğu belli olmuyordu yada bana öyle geliyordu muhabbetin içinde olmadığım içinfisfisfisbacılar ben sohbet yeniden açılsın istiyorum ya. erkekler oluyodu ama onların dışında da geceleri güzel muhabbet edilebiliyodu. şimdi gece gece canım sıkıldı konuşcak kimse yok"sohbet tekrar açılsın" diye konu açsam kızarmı admin abiler ne dersiniz.
kazen olsaydım
ılk once ya bu kart olayını kaldırır
yada ucretını ındırırdım
yada arkadasın dedıgı gıbı farklı farklı renkler farklı ucretler yapardım
ayrıca kısının uyelık zamanına gore atıyorum hedıye gonderebılırdım
yanı sole atıyorum 5 senedır bu sıtede hep aktıf olan kısılere ozel seyler olabılır ne bılıyım
hem site tanıtımı ve site üyelerinin de memniyetleri için
kadın ile alakalı daha çok kuruma ve ticaret ağı ile anlaşma sağlama çabasına girip,(atıyorum; flormar,pastel ,golden rose,rosense vs) burada bedeva reklamlarını yapıp karşılığında üyelerine belli bir iskonto yapılmasını ister ve sonrasında bu alınan makyaj malzemeleri ile yapılan makyaj yarışmalarının daha ileri boyutlara taşınıp 1.2. ve 3. üye bu kozmetik firmaların hediye göndermesini ve böyleikle hem kurum hem kk için yararlı hatta zevkli olabileceğini düşünüyorum ..bu bir giyim firması vs de olabilir tabii..
aslında en çok yapmak istediğim şu olurdu burada:
buradaki çaresiz kalan ,şiddet ve ihanet karşısında bile boynunu büküp,yine eziyet çekmeye mecbur birçok arkadaşım var ve biz onların bu durumu karşısında yazık ki aciz kalıyoruzoysa pc başında ben aciz kalmayı değil çare üretmeyi ,yol göstermeyi istiyorum her defasında,bu durumda olan çaresiz insanlar için bir çözüm üretebilmeyi innaılmaz çoook ama çok isterdim ....
ki bunları kazen aslında kısmen de gerçekleştirmeye çalışıyor,nivea örneği mesela,numuneler geldi ,tüp bebek ve estetik dr indirimi,psikolog dr.meltem hanım yine diş dr umuz var danışabileceğimiz... aslında kazen de bunların farkında, hatta belki de şuan burada yazılmayan bizlerin aklına gelmeyen birçok şeyi hedeflediğini de düşünüyorum ...kk kart olayına bakışımda çok pozitif aslında kazen bunu evet bir nevi ticaret e de dökebilmeli ki tüm bu olanaklardan ki özellikle de çaresiz kalan arkadaşlarımız adına küçücük bir ışık,bir umut kapısı açabilmek adına...
çok şey diliyor ve hayal ediyorum biliyorum ama çaresizliğe ,çare üretmek için belki de büyük hedeflere ve büyük kitlelere ulşabilmek ve aciz,çeresiz izole bir kadının haykıran sesini duyurabilmek adına...
tadınızı kaçırdıysam affola!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?