Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

littlemother

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
976
1.864
Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??

Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?

Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.

Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor? o_O

Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??

Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?

Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.

Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor? o_O

kaza mı değil mi bilemem de şu ilk paragrafta renklendirdiğim yerde ki şeyi ben de hayretle okuyorum.

boşanmak üzere olunan bir adam ile nasıl aynı yatağa girilebilir bunu yıllardır çözemedim.

Evlendim bir ay önceden hap kullanmaya başladım her gece aynı saatte içtim korudu. İlacı bıraktım 7.ay hamile kaldım. Kızım 11 aylık 5 aylıkken spiral taktırdım. Hatta bir de ne olur ne olmaz diye riskli günlerde prezervatif kullanıyoruz. Bilmiyorum bu kadar korunup kazaya uğrayan var mı..

Kazayla:tedbirsizlik olarak kullanılıyor demek ki dilimizde.

Ben de plansız hamileyim, ama kaza falan değil, bildiğin mallık, bildiğin tedbirsizlik.
Allah'a şükür boşluğuma gelmiş.

Ben de sizin gibi düsünüyorum. Yok her seyi yaptim. Yine de hamile kaldim diyenler var. Hatta atar da yapiyorlar sonra.

Bu dogurganlikla hesap ediyorum bu tarz hamile kalabilenlerin en az 5 6 hamilelik yasamasi gerekiyor. Ama öyle bi sayi da yok. İsin icinden cikamadim yani.

Evlendim bir ay önceden hap kullanmaya başladım her gece aynı saatte içtim korudu. İlacı bıraktım 7.ay hamile kaldım. Kızım 11 aylık 5 aylıkken spiral taktırdım. Hatta bir de ne olur ne olmaz diye riskli günlerde prezervatif kullanıyoruz. Bilmiyorum bu kadar korunup kazaya uğrayan var mı..

Hiç olmayacak diye bir şey de yoktur ya, vardır da binde bir bile değildir belki.

Ama kazayla hamile kaldım, nasıl korunuyorsunuz, geri çekilmeye korunuyoruz diyaloğunda "Allahım sana geliyorum!" diye çığırasım geliyor.

Varmis iste. Ama bence bahane gibi geliyor. Her zamanki mantigimiz: saldim çayira, Mevlam kayira!!

kaza mı değil mi bilemem de şu ilk paragrafta renklendirdiğim yerde ki şeyi ben de hayretle okuyorum.

boşanmak üzere olunan bir adam ile nasıl aynı yatağa girilebilir bunu yıllardır çözemedim.
Ben bi de yok korundum iste diye atar yapanlari anlamiyorum!! Yahu benim basima gelse derim ki nerde bi hata var. Bi daha olmamasi icin napabilirim? Daha iyi bilenlerden bi akil alayim. Yok, kaza da kaza.

Adam belli ki seni yari yolda birakacak tipte. Sen o zaman 2 hatta 3 yöntemle korun. Belirli dönemlere dikkat et. Böyle deyince de büyük konusuyorsun. Yok konu sahibinin kalbini niye kiriyorsunlar falan. Bi ben anlayamadim bu isi diyorum. Kaliyorum öyle.

Gecen gün 15 haftalık hamileliğini yeni öğrenen ve boşanma davası acılan bi bayana demiştim;
Gitmeden adam veda busesimi verdi dedim
Hanım efendi kırıcı konuştuğumu söyledi.
Boşanma kararı uzun bi sürec değilmidir benmi yanlış biliyorum en az üstünde 4, 5 ay düşünülcek bi durum değilmi nasıl boşanıcakken birlikte olunur bende hayretler içinde okuyorum.

İlaç içmek istemediğim için SADECE prezervatifle korunduk. 2 sene bırak hamileliği şüphesini bile yaşamadım. Korunmayı bıraktıktan sonra 2.ay hamile kaldım.

Geri çekilmeyi korunmak ya da ilişkiye tamamen girmemek sanan bayanlar ve erkekler sevişmeye devam ettikçe bu tip konular devam edecektir.

Gecen gün 15 haftalık hamileliğini yeni öğrenen ve boşanma davası acılan bi bayana demiştim;
Gitmeden adam veda busesimi verdi dedim
Hanım efendi kırıcı konuştuğumu söyledi.
Boşanma kararı uzun bi sürec değilmidir benmi yanlış biliyorum en az üstünde 4, 5 ay düşünülcek bi durum değilmi nasıl boşanıcakken birlikte olunur bende hayretler içinde okuyorum.
benım oyle olsa adamı severım vazgecerım :)

Ben spiral taktirsam ve eger cocuk düsünmüyorsam bi yöntem daha eklerim. Demek istedigim niye bi yöntem?madem bu kadar dogurganiz?
En garanti diye taktırdı prezervatif eşine alerji yapıyormuş latex olduğu için onlarda spiral karar vermişler kadın doğumlu bakmış kayma da yokmuş ki doktor çok şaşırmış ikizler doğdu sağlıklı
Ama bu olaydan sonra hiç büyük konuşmadım kız ağladı büyük konuştum birini kınadım ondan oldu diye

X