- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
canım benim benimde aynen öyle bi derdim vardır çokkkk arastırdım internette cok mağazalara gittim.kriterlerimiz seninkiyle hemen hemen aynıydı.philips gc9520 aldım.çok ama çok memnunum.özelliklerine geliyim kireç temizleme cubugu var ayda 1 çıkarıp temizliyosun.normal kazanlı utuler gibi su aparatı sabit de diğil tasınabilir doldurup takıyosun.suyunu çok az kullaıyo(bikeresinde annemin ütüsü bozulmustu perdeler beyazlar renkliler benim kıyafetlerim filan hepsini su aparatını 1 kere doldurarak bitirmiştim.ve ütünün ayarı yok kendi ne kumassa kendi seçiyo.sessiz bir ütü .sadece suyunu ısıtırken çok az bir sesi var.buhar gücü mükemmelin üstünde bişey açamıycagı bi kırısklık yok...benim aklıma gelen özellikleri bu kadar bu arada fiyatı ilk çıktıgında ben almıstım 680 liraydı ama değdi...biraz uzun oldu ama tavsiye ederim...gir bak internetten
Aaahh ahh..600 tl verebilecek olsam 5 dk durmam hemen alırım.Ben 300-400lük bişey arıyorum.Ama canıma tak ettiğinde gidip 1000tlye alacağım sanırım
Dün 2 saat ütüyle boğuşup yine de bitiremeyince kazanlı ütünün kesin ihtiyaç olduğunu anladım.Bütçem çok fazla değil bu konuya.Eşim de ben de sürekli takım giyeriz.Çarşaflarımdan havlularıma kadar ütülerim.Düzgün katlayım yeter diyenlerden değilim.Bebeklerim olunca bu konu daha baş edilemez bi hal alacak.Aklıma takılan 3-5 soru var bu konuda.Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.Hemde mümkünse bugün alabilme derecesinde acil...
1.2 ila 6 bar arası ütüler var.İyi bişey olsun istiyorum ama 800tl veremem.Bu konudaki yorumlara ihtiyacım var.
2.Buhar basıncı ile bar aynı şeymi?En az şu olmalı ki iyi sonuç alabilelim diyebileceğimiz rakam nedir?Katlı çarşaflar,uzun süredir bekleyen kurumuş çamaşırlar ve askıdaki eşyalar için çok gerekli bu.
3.Kumaşları parlatmayan tabanlar varmış.Philips Steamglide taban kullanıyorum ben şu an.Normal buharlı ütü olduğundan sanırım işe yaramıyor bu konuda
4.Ütü esnasında su ekleme özelliği olmalı mutlaka
5.Kendi kendine kapanma özelliği olmasa da olur ütüyü masada bıraktığım vaki değildir.
6.Damlamayı kesme özelliği
7.Kireç temizleme kolaylığı.
8.Isı kademesi ayarlaması olmayınca fiyat çok yükseliyor ama olursa da harika olur :)
Konu sahibi olarak kararımı bildirmek istedim.Aldığım ütü TEFAL GV7095 G...
Ağır değil.
1,6 su kapasiteli.Üstelik çalışırken doldurabiliyorsunuz.
52-55 saniyede hazır oluyor.(Özellikle saat tuttum ölçtüm?
Parlama yapmıyor.
Isı ayarı yüksek olduğunda hemen yapışabiliyor satene falan.
Buharında elimi yakmadan ütü yapmaya alışamadım daha.Çok güçlü.(eco seviyesinde bile.)
Askıdaki eşyayı da ütüleyebiliyor.
4 kat çarşafı tek gidişte açıyor.Üstelik basınç uygulamama gerek bırakmadan.(bunu eco seviyesinde değil yüksekte yapabiliyor.eco seviyesinde 2 kat ütüleyebiliyorum)
Soğuması zaman alıyor.
2 aydır haftada en az 1 kez kullanıyorum,şehir merkezinde ve çok kireçli su kullandığım halde daha kireç çubuğu dolmadı.Temizlemedim.
Normal ütü masamda kullanabiliyorum.Sadece alt kısmını metal yere koyarsam boyası yapışıyor.Kazanı yere koyuyorum.
Memnun kaldım.Arayış içinde olanlara tavsiye ederim ütümü.Diğeri de yedek de acil durumlar için
fiyatı nedir peki canım
tam da böyle bir konu açmaya niyet etmiştim . eşim işi gereği takım elbise giyiyor bende ve ütüye çok önem veriyoruz. düğün zamanı hediye çeyizime bir ütü geldi inatla o an yeter fazla para vermeye gerek yok dedim . daha kaliteli bişey almadım ve resmen 2 yıldır sürünüyorum yane kadara aldığınız bu yazdığınız ütüyü
340 tl ye aldım ben vatan bilgisayarın internet mağazasından.Kampanyaya denk gelmişti.Normal fiyatı 400 falan.Ben memnunum tavsiye derim ikinize de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?