- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi pinkpantera
Ellerine saglik cnm basarilarr:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz bulamadinmi isminiMalesef, hiç beklemezdim![]()
Tesekkur ederimEllerine saglik cnm basarilarr:))
Saol kuzmumAma bu çok tatlı olmuş ellerine sağlık kuzum
Güllerin içinde ismimi aradım ama göremedim![]()
Cok naziksin cicekci kiz oldum ben artikSeni 1000 tane sunumun icinden bulurum pinkboyle guzeql cicekli gullu sunumlar senin isin
❤❤ellerine saglik canim❤❤guller bahceden mi
![]()
Evet herker guleri konusyor kazandibi kenarda kaldiEline sağlık canım yarısmada bol sans diliyorum güller cok güzel olmus![]()
Aa olur mu kazandibi güzel olmasa güller konusulmaz kiEvet herker guleri konusyor kazandibi kenarda kaldi
Aa yazmış gerçekten
neden unutayim canim bu bolumde aktuf onlan tandiklarimin hepsini yazdim ola bilrki bazlari kenarda kaldi aceleyle cekdim o yuzdenAa yazmış gerçektenbenide unutmamış
![]()
Tesekkur ederim canim sunumda sana catmasamda bi seyler yapdik iste guzel olsun diyeEllerine sağlık sunum da güzel olmuş![]()
Benim adım yok sanki ama napalımTesekkur ederim canim sunumda sana catmasamda bi seyler yapdik iste guzel olsun diye
Tesekkur ederim bitanemAyy cok severim burada sariyer muhallebicisi var orada da cok guzel yaparlar ellerine saglik canimcm![]()
Var seninkinde bulurumBenim adım yok sanki ama napalım![]()
Benimki yokkkk düşmüşmüşşş banane bende istiyomBi de boyutmus ya![]()
Sagol canım. Düşünmen yeterneden unutayim canim bu bolumde aktuf onlan tandiklarimin hepsini yazdim ola bilrki bazlari kenarda kaldi aceleyle cekdim o yuzden