• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaza yaptım:((

Geçmiş olsun kaskosu varmıydı aracınızın masraftan endişelenmeyin size bişey olmasında ..

yoktu canım kasko
trafik sigortası karşı tarafı ödedi
ani fren yapıp sinyal vermemiş olsa da
arkadan çarptığım için ben suçlu durumundayım
o nedenle bizim masrafı kendimi karşıladık
neyse ki fazla değil 500 civarı bir şey tuttu
biz de bir şey olmadığı için şükrediyoruz
önemli olan sağlığımız

He he,sarissacım ben iki gün üst üste kaza yaptım,birincide adam ters yola girdi kornaya bastığım halde üstüme çıkıyordu son anda arabanın önü dağıldı sadece:1no2:
Ertesi gün de aynı kazalı arabayla ben tramvay yolunda arkamda nasılsa araba yok diye geri hgittim,dannn başka bir arabaya,arka da dağıldı mı,al sana şenlik.
Birinci kaza canımı yakmadı çünkü suçlu değildim ama ikinci kazada dalgınlığım ve dikkatsizliğim öyle canımı yaktı ki,eve ağlayarak dönerken yoldaki şeritleri görememiştim gözyaşlarımdan :gitme:
Yani çoook normal,kaza geliyorum demez,sakın ha araba kullanmaya ara verme,soğursun..
Büyük geçmiş olsun canıma.s.

sana da çok geçmiş olsun canım
senin de dediğin gibi hatanın kendinde olduğunu bilince daha kötü oluyor insan
ben de en çok dikkatsizliğime kızdım zaten

geçmiş olsun canım allah beterinden korusun.ama bendn tavsiye araba kllanmayı geciktirme.bende küçük br kaza geçirmiştim seneler oldu daha korkuyorum

ahh canım ya çok geçmişler olsun rabbim korumuş.bir helva falan yap dağıt,bir çocuğa bir şeyler al ,bir hayır yap yani kısaca.allah korumuş .

bende kaza yaptım bayagıda hasarlı bir kazaydı korktum araba kullanmadım hatta birara ön koltukta bile kalbim sıkıyordu zaten sonra panik atak hastası oldum neyse aradan 2 yıl gecti daha yeni araba kullanabiliyorum o da özel dersler falan aldım ,smilatör cihazınla baslayabildim bence sakın artık kullanamam deyip kenara cekilme üstüne git hatta hemen basla sonra cok zorlanıyorsun

çook geçmişolsun tatlımm..
olabilir ble şeler maalesef :((
Allah tan canınıza bişe olmamışş..
bunada şukur..

geçmiş olsun canım allah beterinden korusun... bende kaza yapmıştım bundan tam 10 yıl 2 hafta önce daha liseden yeni mezun olmuştum cahilliktiki işte benimkisi daha ehliyetim bile yoktu derken oldu işte bu kaza...sonra daha çok istedim araba sürmeyi kortum ama korkumun üzerine gittim ve şuanda 8 yıllık ehliyetim var anladım ki korkunun ecele faydası yok hele ki zamanın geçmesini beklemeye gerek yok...şimdi ise arabayı ben kullanmadığım zamnalrda korkuyorum buna demeli canım ya sanki ben değil onlar kaza yapacaklarmış gibi...
bence ara verme sakın geç kalırsın sonra tekrardan umutlanmaya ,devam et bazı şeyler insanın başına bir kez gelir canım...
kazasız belasız sürüşler yapacağından eminim kendine inan ve dikkatli ol yeter!
sevgileirmle kaza prensesi.....

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
tavsiyelerinizi uuygulayacağımdan emin olabilirsiniz
inşallah bir daha hiç olmaz.

çok geçmiş olsun...size bir şey olmamış ya gerisi mühim değil bence...
insana başta bir soğukluk geliyor ama araba kullanmaya devam ...

Back