Kaz tüyü yorgan hakkında bilgi istiyorum.

Kaz tüyü deyince hep o tüyleri kullanılan kazlar geliyo aklıma yaa içim parça parça oluyo tuhaf mıyım neyim:50:
Ben yün almayı düşünüyordum ama kaz tüyü iyiyse ondan alalım bari...:10:

Evet yorganlarım geldi. Çok güzel. Özellikle kılıfları harika. Umarım kullanırkende aynı güzelliği yaşarım.

güle güle kullanırsınız inşallah:) taç tan aldın di mi 2tane demişsin yanılmıyorsam?350 tl mi fiyatı? çok pahalılar ya ben de bir tane düzgün bişi alıyım diyorum bir tane de şunu bulmuştum Downa, Downa Premium Kaz Tüyü Yorgan 155x215 cm | Evimister.com 175 tlye geliyor indirimle ama hala karar veremedim:44:

Aslında ben bu çeyiz olaylarından pek anlamam. Onun için bildiğim bir marka olsun diye Taç aldım. Evet biraz pahalı aslında benim için şu anda lüks oldu ama almak istedim. Gerçekten güzel duruyor. Görünce iyiki almışım dedim. Aslında annem yün yorgan yapacaktı. Ama onları koyacak yer bulmak da sorun. Çünkü benim kısmet olursa oturacağım ev küçük. O yüzden herşey üst üste olsun istemiyırum. İki tane yorgan küçücük kutuya sığmış.

Gösterdiğin ürünü tanımıyorum o yüzden yorum yapamayacağım. Ama mutlaka o ürünü kullanan vardır. Yardımcı olurlar. Kötü olabileceğini düşünmüyorum ben.

Bu arada 2 tanesi 640 a geldi bana.

Son düzenleme:
Back
X