Kaz tüyü yorgan hakkında bilgi istiyorum.

kocabebegim

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
851
1.065
333
İstanbul
Arkadaşlar, ben Taç'ın kaz tüyü yorganını almak üzereyim. Ama henüz karar veremedim. Çünkü etrafımda kullanan yok. genelde yün kullanılıyor. Ancak yün çok ağır olduğu için ben istemiyorum. Ondan dolayı da kaz tüyü düşünüyorum. Kullananlardan tavsiye istiyorum. Benim almayı düşündüğüm %90 gıdık %10 sırt tüyü. Fiyatı da 350 lira. Bu konuda acil yardım bekliyorum.

Cnm ya bende kaz tüyü yorgan almak istiyorum kaz tüyü yastıkta almak istiyorum ama bende yorumları merak ediyorum yünü bende sevmiyorum çok ağır...........ama ben penelopeye bakmıştım, sanki daha pahalıydı............ Bakalım ne yazıcaklar.....

Evet o marka çok pahalı. Ancak 2 tane alacağım için o kadar para veremem. Ama karar veremiyorum. Alsam mı almasam mı? Annem yün yapacak kesin de ben günlük için istiyordum kaz tüyünü. Eğer olumsuz yorum alırsam yünden vazgeçmeyeceğim. Elyaf filan da istemiyorum zaten.

kaz tüyü hafiftir ve sıcak tutar ve de ben de yorganımı kaz tüyü alıcam ama kaliteli almak lazım, malum taç ta kalitesi ile bilinen bir marka ben de gördüm bahsettiğin ürünü, şu an başka taksitlerim olduğu için alamıyorum :D ama onu alıcam şahsen :))

tabisi kullanıcı yorumu görsek daha da iyi olur :)

kaz tüyü hafiftir ve sıcak tutar ve de ben de yorganımı kaz tüyü alıcam ama kaliteli almak lazım, malum taç ta kalitesi ile bilinen bir marka ben de gördüm bahsettiğin ürünü, şu an başka taksitlerim olduğu için alamıyorum :D ama onu alıcam şahsen :))

tabisi kullanıcı yorumu görsek daha da iyi olur :)

Taç olduğu için güvendim açıkcası. Mutlaka daha kaliteli olanları da vardır ama Taç benim için en azından maddi olarak alabileceğim bir üründü ve aldım 2 tane. Açıkcası yünden başka kullanmadım şimdiye kadar o yüzden tereddütteydim. Umarım sıkıntı yaşamam. Sevdiğimle güzel günlerde kullanırım.

Taç olduğu için güvendim açıkcası. Mutlaka daha kaliteli olanları da vardır ama Taç benim için en azından maddi olarak alabileceğim bir üründü ve aldım 2 tane. Açıkcası yünden başka kullanmadım şimdiye kadar o yüzden tereddütteydim. Umarım sıkıntı yaşamam. Sevdiğimle güzel günlerde kullanırım.

İnşaAllah canım. Ama yün kullananlar hafif yorganı, hafif yorgana alışanlarda yün kullanamaz genelde. Alışırsın ama sorun etme rahat oluyor kaz tüyü ;)

hayırlı olsun pişman olmayacağına eminim benm etrafımda kullanan çok ve çok memnunlar temizliğide kolay. yünün temizliğide ayrı bir derttir genelde :15:

Arkadaşlar bende çok tereddütle kalmıştım kaz tüyü yorganı alıp almama konusunda, hatta çok ince olduğu için ısıtmayacağını düşünüyodum, annemin ısrarlarıyla aldım...
ama iyi ki almışım, şimdi okadar memnunum ki... Bir kere inceliğinden dolayı üzerinde hissetmiyosun bile ama bir sıcak tutuyor ki anlatamam, uyandığımzda ikimizinde yanakları pembe pembe oluyor :73:
memnun kalmayan arkadaşlarımı da duydum, bence markası önemli :34:

O zaman iyiki almışım :1:
Önemli olan kış, yazın zaten pikelerle idare edilir. Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. İçim rahat etti inanın.

Arkadaşlar bende çok tereddütle kalmıştım kaz tüyü yorganı alıp almama konusunda, hatta çok ince olduğu için ısıtmayacağını düşünüyodum, annemin ısrarlarıyla aldım...
ama iyi ki almışım, şimdi okadar memnunum ki... Bir kere inceliğinden dolayı üzerinde hissetmiyosun bile ama bir sıcak tutuyor ki anlatamam, uyandığımzda ikimizinde yanakları pembe pembe oluyor :73:
memnun kalmayan arkadaşlarımı da duydum, bence markası önemli :34:

pembe pembe mi :)) çok hoşuma gitti yorumun yaa :)

kaz tüyü ürünlerde marka çok önemli kızlar aman diyim sırf kaz tüyü olsun diye o kadar para veriliyor ama sonra yorgandan tüyler çıkmaya başlıyor. benim alerjim var, bi gece milanodayken kaz tüyü yorgan vardı otelde ama tüyler fışkırıyordu, o gece resmen ölüyordum alerjim yüzünden kaşınmaktan harap bitap olmuştum.. astarına dikkat edin kalın çift olsun kalın olsun sorun mutlaka satan kişiye

ama markası iyi olan markalar çok rhat oluyor, ben taç kullanıyorum kaz tüyü ve çok memnunum.. yastığından da yorganından da çok memnunum.. çok hafif, ben yaz kış incecik şeylerle yatmayı sevdiğim için cildime dokunuşu bile çok hoşuma gidiyor kaz tüyü yorganın :9:

koçtaşta indirim vardı kışın.... bende annemin ısrarlarıyla çok uygun fiyata kaztüyü yorgan+yastık aldım çift kişilik...ama henüz kullanmadım çeyizlik olduğu için... benimki %10 sırt-%90 gıdıktı.. tabi çok bilmiyodum orda da çok incelememiştim.. meğer bu tüy oranlarıda önemliymiş... gıdık tüyü fazla olanlar hem daha çok ısıtıyomuş hemde daha hafif oluyomuş..alırken bunlara dikkat edin derim... bi arkadaşın dediği gibi fiyatı biraz daha fazla olanlarda çift astar var bu sayede tüylerden rahatsız olmuyorsunuz.. benimki tek astarlı.. zaten üstüne nevresimde geçicek... markasını unuttum ama ya :26: bi arkadaşımdan duydum aldıktan sonra o da gıdık tüyü daha fazla olanlardan almış..."kışın resmen ter kan içinde uyanıyoduk yataktan" demişti.. atletle yatsan ancaymış yani :9:

bende kaz tüyü almayı düşündüm önce.. ama microfiber daha mantıklı geldi.. tek kişilikleride , çift kişilikleride , yastıklarımıda microfiber aldım.. :34:

kaz tüyü ürünlerde sırt tüyü oranı düşük gıdı tüyü oranı yüksek olanları tercih etmeniz gerekiyor yumuşaklık ve rahatlık açısından. yalnız benim yastığım kaz tüyü ve çıldırmak üzereyim /: sürekli tüyler çıkıyor içinden evi süpürüyorum hoop geri dökülüyor. rahatlığından vazgeçemediğim için sabrediyorum ama kaldırıp atmam an meselesi :/

bende bugünlerde kizimin ceyizi icin kaz tüyü yorgan mi alsam acaba diye baya düsünüyorum..tek kisilik yorganlarini aldim ama kislik cift kisilik yorgan kaz tüyümü alsam kizlar..birde kaz tüyü yorgan makinada kolayca yikanabilir, ince oldugundan dolayi...hadi banada bir fikir verin..:54:

birde dün IKE yada baktim cift kisilik kaz tüyü yorganlar 179 euro idi...hani yüzde doksan gidik tüyü olan..ben yurt disindayim..sizce bu fiyat nasil..

Back
X