• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaz dağlarının eteklerinde arınma kampı

brinsipal

Kırmızı başlıklı kız ve sevgilisi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
22
28
8
39
Ailecek kafayı yedik bu aralar... yoga da aile dizimine bioenerji den şifaya kadar antin kuntin konulara sardık. Pekte memnunuz açıkcası... :) Çakralarımızı açtırıp açtırıp mutlu oluyoruz... Hele geçen gün kazdağlarının eteklerinde bir arınma kampına katıldık... Yoga meditasyon sağlık rahatlama ve içe dönüş... Gerçekten çok başarılıydı. Bir daha ki kamp ne zaman tam olarak bilmiyorum ama bu ve benzeri kamplara katılmanızı Şiddetle Tavsiye ederim... Bu kamp tüm ruhumun şifacı sı oldu diyebilirim. Yenilendim. :dua:

Depresyon mutsuzluk haset kısknançlık tembellik sıkıntılar inatçılık... Tüm çirkin duygular uçup gidiyor... Hayatı olduğu gibi karşılamayı öğreniveriyorsunuz... Bu işlerde çok büyük keramet var tavsiye ediyorum. Daha ötesinde bioenerji ile iyiliğe güzelliğe kendimizi açıyoruz. Şimdi geleli 3-4 gün oldu.
Sanki her şey çok daha güzelmiş gibi hissediyorum.
Kampta neler yaptık?
Ben ablamla gittim, 3 gün kaldık. Çadırlar ayarlamışlar.
Basit yoga ve mediasyon çalışmaları
Aile dizimi ve sorunların çözümü
Arınma
İçsel huzura sahip olma çalışmaları
falan filan... Her sabah erkenden kalkıp kaz dağlarının temiz havasıyla beraber iyiliği ve mutluluğu içimize çektik yani :)
bu arada en zoru telefonsuz durmaktı.
Diğer kamp sanırım Mayısa doğru...
Ben size yazarım ne zaman nerede diye... birlikte gideriz.:KK200:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende kamp yapmayı çok istiyorum fiyatı ne kadar birde çocukta katılabiliyor mu?

Back