- 3 Ekim 2007
- 3.599
- 952
- 688
PEKI RETINO İZLER ÜZERINDE NE KADAR ETKILI ACABA NEDEN YURTDIŞINDAN ALIYOSUN BURDA YOKMU DIYE BİRDE RETINONUN 100 DE 0.3 KIMYASAL PEELİNGİNDE 100DE 0.05 DERINLIKTE ETKI ETTIĞİNI OKUMUSTUM KIMYASAL PEELİNG YAPTIRMAK YERINE RETINO KULLANIN DAHA AZ RISKLI DIYE ÖNERIYOLARDI KULLANICISI OLARAK BUNLARI BİLİPMİ TERCIH ETTIN YARARINI NE KADAR GÖRDÜN YAZARSAN SEVINIRIM
oluşan çizgilere bildiğimiz hiçbir kozmetik fayda etmiyor ,retin a hiç denedinmi ama retinoik asit içeren kozmetikleri kastetmiyorum ,eskiden retino fort jel vardı çok güzeldi ama piyasadan kalktı şimdi acnelyse ve tretin var ,retinoik asit bilinen onaylanmış olan tek kırışıklık gidericidir ama kullanmasını bilmek gerek ben belli periyodlar halinde kulanıyorum inanılmaz yararını gördüm üçüncü günde cildini soyuyor pırıl pırıl bir cilt çıkıyor genç yaşlarda başlarsan kırkına geldiğinde kırışıklık problemin olmaz eğer ilgilenirsen kullanım şeklini anlatırım canım, çünkü bu ürünler esas akne için üretilmiş olup daha sonra çizgilere iyi geldiği saptanmış olan retinoik asit yani a vitamini içeriyorlar kuruluktan oluşan kaz ayağı dahil bütün çizgilere iyi geliyor ben yurt dışına gittiğimde alıyorum çünkü retino fort jel dediğim gibi piyasada yok diğerlerini onun gibi beniseyemedim ,cilt doktorları tretini öneriyorlar internette bakarsan yabancı sitelerde bu konuda bilgi bulabilirsin.yerimseniben
merhaba rosenoire senin yazını okuduktan sonra retin a yı araştrdm,tr de yok yalnız gitti gidiyor dan buldum mavi kutulu bir krem, retin a nın kendisi diyor, fiyatı 85 ytl, senin aldığında mavi kutulumuy du ve fiyatı sence uygun mu?sen yurtdışından kaça alıyordun?satıcı yurtdışnda fiyatı 118$ diyor doğru mu? bu arada ben yinede 4 gün önce sipariş verdim ,bekliyorum hala gelmedi, sence almakla iyi yapmışmıyım?:uhm:
merhaba rosenoire uzun zamandır siteye girmiyordum,şimdi bu konuyla ilgili yeni msjları okudum,ilk kullanımdan sonra yüzümde oluşan etkileri yazmıştım ve sanırım birçok kişiyi korkutmuşumbenneyaptımki oysa senin de dediğin gibi normal krem sürer gibi biraz fazla sürmüştüm acemilik işte,şimdi 2.küre başladım bu sefer daha dikkatliyim,az ve belli bölgelere sürüyorum, şuan itibarıyla iyi gidiyor! sadece gece sürüyorum gündüz yüzüme kozmetik kullanmıyorum söylediğin gibi, bu kremi merak eden ve kullanmayı düşünen arkadaşlara (,benim düştüğüm acemiliğe düşmedikleri ve sevgili rosenoirenin tavsiyelerine uydukları sürece :) tavsiye edebilirim! rosenoire sevgilerŞeniz
forumun daha 1. sayfasında bu kadar iddalı yazı meraklandırıdı beni!ama galiba herkesin yapabileceği bir olya değil.ben cesaret edemem açıkcası.peki kuşburnu çekirdeğinde de retinol a olduğunu okumuştum bir yerde sen ne düşüünüyorsun bu koonuda fikrin varmı?
Canim retin a krem burada yani belcikada 16 euro,nasil 118 dolar olur anlayamadim,cok yuksek bir fiyat gercekten,imkanin varsa yurt disindan getirt bir dahaki sefere,gecen yil eczaneden almistim ben,mavi kutulu johnson&johnson markali,aynisimi bilmiyorum...
Sevgili snops,bir süre sonra iyice ustalaşırsın ve yıllar içinde bu ürün vazgeçilmezin olacaktır canım ,ama senede en fazla 3 veya 4 kür halinde yap derim ,yani örneğin 3 ayda bir kullanabilirsin sevgiler....Şeniz
sağol canım, tr de olmadığı için ve başka yerde bulamadığımdan mecburen aldım, yurtdışından başka şekilde getirtme imkanım yoktu,demek 16 euro ve ben kaç katını ödemişim, neyse bi dahaki sefere başka yollardan alırım artıkkafamçokkarıştı
Peki cildinde ne gibi değişiklik oldu onlarıda yaz canım .Şenizteşekkür ederim rosenoire,şimdi 2. kürümden daha iyi sonuç aldım, soyulma bu sefer daha az oldu, tabi acı da, 3. kürü yazın evdeyken yapmayı düşünüyorum!
merhaba rosenoire uzun zamandır siteye girmiyordum,şimdi bu konuyla ilgili yeni msjları okudum,ilk kullanımdan sonra yüzümde oluşan etkileri yazmıştım ve sanırım birçok kişiyi korkutmuşumbenneyaptımki oysa senin de dediğin gibi normal krem sürer gibi biraz fazla sürmüştüm acemilik işte,şimdi 2.küre başladım bu sefer daha dikkatliyim,az ve belli bölgelere sürüyorum, şuan itibarıyla iyi gidiyor! sadece gece sürüyorum gündüz yüzüme kozmetik kullanmıyorum söylediğin gibi, bu kremi merak eden ve kullanmayı düşünen arkadaşlara (,benim düştüğüm acemiliğe düşmedikleri ve sevgili rosenoirenin tavsiyelerine uydukları sürece :) tavsiye edebilirim! rosenoire sevgilerŞeniz
oluşan çizgilere bildiğimiz hiçbir kozmetik fayda etmiyor ,retin a hiç denedinmi ama retinoik asit içeren kozmetikleri kastetmiyorum ,eskiden retino fort jel vardı çok güzeldi ama piyasadan kalktı şimdi acnelyse ve tretin var ,retinoik asit bilinen onaylanmış olan tek kırışıklık gidericidir ama kullanmasını bilmek gerek ben belli periyodlar halinde kulanıyorum inanılmaz yararını gördüm üçüncü günde cildini soyuyor pırıl pırıl bir cilt çıkıyor genç yaşlarda başlarsan kırkına geldiğinde kırışıklık problemin olmaz eğer ilgilenirsen kullanım şeklini anlatırım canım, çünkü bu ürünler esas akne için üretilmiş olup daha sonra çizgilere iyi geldiği saptanmış olan retinoik asit yani a vitamini içeriyorlar kuruluktan oluşan kaz ayağı dahil bütün çizgilere iyi geliyor ben yurt dışına gittiğimde alıyorum çünkü retino fort jel dediğim gibi piyasada yok diğerlerini onun gibi beniseyemedim ,cilt doktorları tretini öneriyorlar internette bakarsan yabancı sitelerde bu konuda bilgi bulabilirsin.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?