Kaz ayağı botoksu sonrası göz altında deri toplanması

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.588
941
688
Merhaba. Yıllardır kaz ayağına ne zaman botoks yaptırsam, güldüğümde göz altında deri buruşuyor. Çünkü göz kenarlarına yapıldığı için o bölüm kasılmıyor . Gülünce göz altı kasılıyor ve çok kötü bir görüntü oluyor. Her botoksta aynı şeyi yaşıyorum. Böyle sorun yaşayan var mı ? Sizlerde göz çevresinde hangi noktalara kaç noktaya botoks yapılıyor ?

Bende ilk defa yaptirdım botox aynı derten muzdaribim gulunce goz altlarım deri topluyor acaba doktorlamı ilgili bu durum
Merhaba. Bence doktorların klasik şekilde yapmalarıyla ilgili. Direkt kaz ayağına yapıyorlar. Orası kasılmayınca göz altı kasılıyor. Göz altına zaten yapılmaz ama yakın yerlere belli noktalara yapılınca göz altında deri toplanmıyor. Az bir şey göz altında bazı yerlere yapılması lazım. Ama göz pınarına yakın yerlere asla olmaz. Ben bugün gittim ısrar ettim katlanan yerlere çok az yaptırdım. Bakalım düzelecek mi . Bıktım valla. Her göz çevresi botoksunda aynı sorun oluyor. Başka dr yapınca da aynı sorun oldu. Göz altımda fazla deri filanda yok. Millette niye olmuyor bilmiyorum.

Ben de olmuyor .Yıllardır yaptırıyorum ama göz altı dolgusu da olduğu için olabilir ben de çizgilenme olmaması

Bendede ayni sikinti var goz altina yaptirdim daha kotu oldu alh dua erdiyorum su botoks gitsin diye
Aynen canım. Göz çevresine botokstan nefret ettim. 7 yıldır yaptırıyorum aynı sorun. 2.seansda hafif düzeltme yapılınca düzeliyordu. Bu defa iyice kötü oldu düzelmedi. Kaz ayakları dümdüz ama gülünce göz altında deri toplanıyor. Ne anladım bundan...

Ben ilktafa yaptirdim ama yanak bolgemi bile kiristirdi goz pinarlarimin alti bile kiristi sendede boyle sikinti oldumu

Ayni olay benim de başıma geldi yaotirmasam daha iyiydim etkisi geçene kadar beklemek zorunda kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…