Kayvinvalidem ve Görümcemi aramak bile gelmiyor icimden....

Bende aramiyorum onlarda aramaz çok nadir konuşuyoruz ve cok kısa sürer ortak noktamız yok konuşacak bişey bulamıyoruz. Ama ben bu durumu hiç sorun etmedim , içinden gelmiyorsa boşver arama

Ben aramam eşim arada bir ara derse ararım aramak istemiyorsanız aramayın şart değil esinde problem etmiyorsa sorun yok

Bende aramiyorum yapmacik olamiyorum çunku icimden gelmiyor hatta kv yi yuz sene gormesem aklima dahi gelmez

Ben ararim nede olsa esimin annesi benimde iki oglum var hep empati yaparim.buyuklerimiz sonucta.bir hal hatir sormak la olürmu insan.amaaaan boyle bos seyleri kendinize dert etmeyin ne sorunlar yasiyan insanlar var.olurki bi sıkıntı cikar karsiniza bunlara sukredersiniz.

Kimin geliyor ki

Özel bişey olmadıkça aramıyorum. Onlar arayınca da geç açıyorum illaki bi işim oluyor çünkü! Allahtan kvdeninde evde çok işi varda yatıya gelemiyor şimdilik.
Samimi olmam gerektiğini düşünmüyorum fayda beklemiyorum zararları olmasın. Bikere çizgiyi aştın mı önünü alamıyorsun çünkü mesafe iyidir herzaman kendinizi kollayın hiçbişeye mecbur değilsiniz özel günleri atlamayın yeterli. Oda eşinizin hatrı için huzurunuz kaçmasın

Evet kandıllerde bayramlarda aranıyor mutlaka

Ama kaynanama kalsa her hafta sonu yatıya kalmamızı ister. Aynı sehırde oldugumuz halde

doğrusunu söylemek gerekirse bir kaç olaydan sonra ben de aramıyorum içimden gelmiyor.
görümcemle eşimle evlenmeden once arkadas gibiydik ama kıskanclıgından mıdır nedir bilmiyorum tavırları değişince ben de kestim görüşmeyi.
eşim ima etse de neden aramadın diye , umrumda olmuyor acıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…