- 27 Haziran 2015
- 6.292
- 19.475
- 248
- Konu Sahibi Gelincik88
-
İlk ara dediğinde telin birini ona verdim annemi ara diye ondan sonra konusu olmadı değerli kayınvalidecim atamadın dedğnde oğln annemi her gün arıyor diyorum laf yerine ulaşıyorDeğil mi değerli olan insanlar erkek aileleriydi
Benim klasik cevabımdır bu; "hiç aramıyosunn" cümlesini duyduğum gibi "sen de benim ailemi aramıyosun" veya "oğlun da benim annemi babamı aramıyor napalım biz de böyleyiz bulmuşuz birbirimizi" diyorum
En güzeliİlk ara dediğinde telin birini ona verdim annemi ara diye ondan sonra konusu olmadı değerli kayınvalidecim atamadın dedğnde oğln annemi her gün arıyor diyorum laf yerine ulaşıyor
mükemmel biri olarak aramamak gibi bir hakkınız varhanimlar baslikta belirttigim gibi, gercekten elim telefona gitmiyor.
Kv karsi binada oturuyor kendimi zorluyorum bazen ugramak icin ama hic icimden gelmiyor.
beni basta cok bunalttilar.
cok farkli karakterlerdeyiz. görümcemde kayinvalidemde sagolsunlar cook konusurlar. bir seyi 10 kez anlatir 11 kez anlatirkende ilk kez bu konuyu konusur gibi davranirlar. gösterisi cok severler ve gerek olmasa bile hemem savunamaya gecerler. dedikodu yapmiyomus gibi davranirlar ama isleri gücleri dedikodudur.
bende oldum olasi böyle seylere sinir olurum. daha cok cekingen, sakin bir yapim vardir.. baskalarinin hayatina daima saygi gösteririm!
aramamak görüsmemek göze cok batiyo. hem kendimi kötü hissediyorum hem onlarin gözünde kötü gelin oluyorum.
hanimlar siz bu gibi durumlarda nasil davraniyorsunuz?
kendinizi zorlayip arada sirada hatir icin ariyormusunuz?
nasil davraniyorsunuz?
rahatsiz oldugunuzu kirmadan nasil gösteriyorsunuz?
Valla sen böyle anlatınca elti olabilir miyiz acaba diye düşündüm :)ama eşim ailenin tek erkek çocuğu :) aynı şeyleri yaşıyorum o kadar cok bunalttılarki aramıyorum bile onlar hergün arıyor zatenhanimlar baslikta belirttigim gibi, gercekten elim telefona gitmiyor.
Kv karsi binada oturuyor kendimi zorluyorum bazen ugramak icin ama hic icimden gelmiyor.
cok farkli karakterlerdeyiz. görümcemde kayinvalidemde sagolsunlar cook konusurlar. bir seyi 10 kez anlatir 11 kez anlatirkende ilk kez bu konuyu konusur gibi davranirlar. gösterisi cok severler ve gerek olmasa bile hemem savunamaya gecerler. dedikodu yapmiyomus gibi davranirlar ama isleri gücleri dedikodudur.
bende oldum olasi böyle seylere sinir olurum. daha cok cekingen, sakin bir yapim vardir.. baskalarinin hayatina daima saygi gösteririm!
aramamak görüsmemek göze cok batiyo. hem kendimi kötü hissediyorum hem onlarin gözünde kötü gelin oluyorum.
nasil davraniyorsunuz?
soyledikleeiniz o kadar benzer ki benimkiyle ama benim gorumcem deil kv cok konusan bu durumdan gorumcem de esim de sikayetci. Bir soyledgini 15 kere soyler dedikoyu sevmem der butun mahalleye komsusunun kekinden kil ciktigini anlatir. Bunun gibi seyler. Herkesin en gizlisini bile biliyorum be rahatsizim esime dile getrdim cok gorsturmuyo beni. Tlf konusmalarinda da ben basta pesin pesin soyledim gorumcemle kv nin yuzne ben tlfnla konusmayi sevmem. Annemi bile aramam. O beni arar dedim. Hic kvyi aramak gelmio icimden. Yalan yok. Bu konunun lafi bile olmadi. Ararlarsa aacip konusuyorum aramazlarsa aramam. Bu da benim tarzim. Hic dert etmeyin kendinzw isterseniz kotu gelin olun. Siz esinizi memnun edin dierleri umrunuzda olmasinhanimlar baslikta belirttigim gibi, gercekten elim telefona gitmiyor.
nasil davraniyorsunuz?
ne güzel ne güzel5.yilima girdim evliligimde kv beni bir kez olsun aramadi ben uzun sure yanina gitmezsem ararim.gorumceler desn hic aramazlar.denk gelirsek gorusuruz.
aynı senın gıbıyım bılıyo musun?hanimlar baslikta belirttigim gibi, gercekten elim telefona gitmiyor.
nasil davraniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?