- Konu Sahibi EU1
- #1.121
tatlıcık süpersin .. coookk:) selam diloomm . az düğün dernek topiklerine baktım içç gecirdim :S
nan sendemi evlenmek istion
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlıcık süpersin .. coookk:) selam diloomm . az düğün dernek topiklerine baktım içç gecirdim :S
:sm_cool: :sm_cool: sositososito sositososito :lepi:hahh şöle kendine gel bakem.....
içiyosam sebebi çok
çok enerjim çok
cildim güzel çok
sağlıklıyım çok
neşeliyim çok
dişlerim beyaz
dudaklarım kiraz
mineralim çok
çokum işte çok
içiyosam sebebi çok
dilom zamanı gelince herşey olacapına varır merak etme. her zaman hayırlısını dilemek lazım :1hug:
tatlıcıkım şiir süpermişş :roflol:
yav reklam cahili oldum tamm. geçen gün sensi de nil karaiprahimgilin oynadığı reklamdan bahsetti de onu da bilemedim. gündüz net yüzünden pek tv açmadığımdan reklamları kaçırıyorum :roflol:
hayırlısı diyom zaten zemuszemus
O şarkı kız madensuyu sarkısı sositososito
Ya ne kadar yavas açılıyo sayfalar bende mni sorun var sizde de öylemi CADIARZU
:roflol::roflol: bu kısmı bana hediye olsun :roflol::roflol::roflol:Ayşe Özgün hoşgeldin köyümüze daninoyu yerinde sorup öğrenmeye.
Gülsüm ana sarıkızı sağınca bekletmeden getirir kooparatif deposuna.
Bakteri çoğalmasın diye koruyucusuz dayansın diye.
Sütler test edilmeden alınmaz hemen soğutulur riske atılmaz.
Süte meyvelerle lezzet katılır daninonun ağzı sıkı sıkı kapatılır.
Her aşaması alın teri köylümüzün kooparatifimizin mühendisimizin emeği.
SARIKIZIN MEMESİNDEN ÇOCUKLARIN KEMİĞİNE
(gecen yine yazmıştım ama çok güsel yaaa)
dilom saa hediyem ossun bu şarkıkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yav reklam cahili oldum tamm. geçen gün sensi de nil karaiprahimgilin oynadığı reklamdan bahsetti de onu da bilemedim. gündüz net yüzünden pek tv açmadığımdan reklamları kaçırıyorum :roflol:
:roflol::roflol: bu kısmı bana hediye olsun :roflol::roflol::roflol:
selam kızlar naber sarı kız meme falan demişsinizde bgn ne oldu :1shok:
ben eve geliyodum adamın biri arabanın camından sarkıp hayyyddii bakalım sarı gız dedi bana:mymeka:![]()
:roflol: :roflol: :roflol: çilek kişisel rütbem nasıl :1closedeyes: anladın senaraba seyir halindeydi hiç bişey yapamadım :roflol:
kendi kendimi yedim sinirden :roflol:
canlarım ben kaçıom...lunaparka gidemioss yaaamafoldumben herifgiller bi ihale kazanmışlarda aaaşama onun procesini çizecekmiş..üffff hani benim gençliğim anneeeeeeeeeeeee....
herkese ii aaşamlarr..
valla elinden şekeri alınmış bebeler kimin oldum haaa
Amow amma fantezileriniz var yav sizin de. :jeyyar: