Nörüyonuz şakkıdı
ii guzelım ne olsun hep aynı evde pıneklıyom şuanad cay keyfı yapıyom sizler nassınız bkem az kaldı memleketıme gelmeme hem ona gun sayıyom hemde kaysrıden mısafırlerım gelcek ona gun sayıyom
ne yapalım evdeyim acayip sıkıldım yineee-tatlicadiarzu-Nörüyonuz şakkıdı
ii guzelım ne olsun hep aynı evde pıneklıyom şuanad cay keyfı yapıyom sizler nassınız bkem az kaldı memleketıme gelmeme hem ona gun sayıyom hemde kaysrıden mısafırlerım gelcek ona gun sayıyom
Kayseri'nin Talas ilçesinde 3,4 şiddetinde bir deprem meydana geldi
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bugün Kayseri'nin Talas ilçesinde 01.30'da yerin 2 kilometre derinliğinde 3,4 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Hafif şiddetli depremde, herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığı bildirildi.
Hissettin mi tatlıcık :1shok:
Ben o saatte uyanıktım ama bende hissetmedim.
Çünkü benim içimde deprem oluyo du ondandır :asigim::1rolleyes:
dertliyim nan tatlıcık
Zaman geçmiyo mafoldumben
aldım anacım elime fişne suyumu içiom..bi yandandanda eticinleri yiom..ha bide şu üçgen peynirler varya onları ağzıma tüm tüm atıom...bayılıom yaaaaaaaaaaaaaaa
sonuçta sevdiğim insan yanımda olacak.
Çok yıpranıyoruz böyle mafoldumben
:roflol: şişecen :))
:çok üzgünüm: haklısın ya var bi hayır.Zaten ona yansıtmıyorum bu durumu ama bazen böyle tepiyo tamam düzeldim :sm_cool:canımın içi...kelebeğim..senin için ömrümü veririm bitanem..üsülmenede assla dayanamam..amma varya bööle ayrı kalmanızda okadar büyük hayırlar varki bitanem..niye üsüon o güsel yüzünü..bak bizide üsüon....herşeyde bi hayr vardır lafı klişedir ama okadar doğrudurki....hakkınızda hayırlısı olucanı düşünüorum bitanemm..tabi şimdi sende işin sıkıntısı falanda var..birikince içinde tümü mutsuz oluosun..ass kaldı bitanem sabret bakalım zaman size ne getirecek...
şiştim vallaaa...hööyyttt nerde benim maden suyum nan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?