Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sende hoşgedlin :)
Ula ben geldim ben gittim demekle günü bitiriyoz haa

hadiin başlıyorumm ozmana diloo canım ocakta bende gelicem sizle kursa:D hem evde kalmış hemde mutfaktan haberi olmayan biri olarak kalmıyım 2. ceyrekte:D

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Adamın varsa yaparlar galiba sositososito
Bu memelekette torpilin adını referans yaptılar herkes yolunda artık yerimseniben

kış gelinceek yatarık biz :) sanki kendime bişii ima ettim gibi oldu tööbe:)) günaydın hanımlar .. diloo bana uyarı geldi niye demiyon nan:(zati eklememişşsinde:((

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Benim de bekleyen utum vardi onu yapayim sonra yine firariii. kaydirigubbakcemile3

Hehe aman duruyum da ne yapayim.
Agresifim, kompleksliyim, stressliyim zatiii.
:delphin:

üuyüü deemi iki çalarım ben fıstıkk nooldu de bakem kim agresif etti zabah zabah ! zabah diyince tatlı yok nan ve zabah bana tatlının kazandırğı nadide kelimeler:D sensiim sendeyimmm

Son düzenleme:
bak katılıyom okonuda dertleri yok ööle şeyler.. geçim yükü binmiş ki onlara hepsini bir çekiyollar sorma:DD dursen gelir canım hafif meyve cayları iç bence hayır gibi gelioo:))

Son düzenleme:
aslında dooğru diyon gidim yatıım evde diyom olmuyoo:( diloom görünüyo semalarda:)

kış gelinceek yatarık biz :) sanki kendime bişii ima ettim gibi oldu tööbe:)) günaydın hanımlar .. diloo bana uyarı geldi niye demiyon nan:(zati eklememişşsinde:((

Tabiki gelir.
Ordan yazılır mı banada geldi uyarı.
Ben ceza almayalım diye sildim.
O yüzden de ekleyemedim.
Çünkü iş yerinde açılmıyo msn.
Öylesi seyleri özel mesaj kullanarak gönder vereliniortak
Selam bu arada gençler opuyorumnanaktan
Sensi son durumun nasıl bacım :teselli:
Ben öldüm yaaa bir saattir işletmeyi dolaşıyodum -tatlicadiarzu- aynen bu haldeyim.
Öldüm yorgunluktan -tatlicadiarzu-

Hayirdir kizlar ben sizin meselenizi anlamadim ne cezasiii. kafamçokkarıştı

ya melonim bana profilden mail adresi yollamış.
Uzamnda bana uyarı yazmış.
Diyorum ki bende ben kimseye mail adresi vermedim.
CADIARZU
Şaşırdım.
SOnradan uzmanın profiline melonimde yazınca anladım ki onun verdiği adresi diyo. kaydirigubbakcemile3
Sabah sabah sastım kaldıydım yoksa :)

Back