Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hadi ya ciddi mi sirf ramazanda mi herzaman mi, zam da vermezler kesin. :gitme:

Hadi ya ciddi mi sirf ramazanda mi herzaman mi, zam da vermezler kesin. :gitme:

İkinci bir emre kadar.kaydirigubbakcemile3
Ay niye gülüyorum ki yaa ayda sadece bir gün izin olacak.
Sensi bacım ben kendimi geliştirmek için bişey istediğimde kesin taş koyan oluyo ha.benneyaptımki
Kader valla kader :delphin:
E şimdi napacam ben ya mirmirmirmir

yemek kursu diyorum :delphin:
Şimdi neettceezz.
Pazar günleri değildir umarım çünkü pazarları 12 saat mesaim var artık mirmirmirmir

Yok canim pazar gunleri kapali bildigim kadariyla hafta ici canim.
Sanirim bir gun var bir gun yok mesela pazartesi, carsamba, cuma
Veya sali, persembe, cumartesi yani en azindan ben oyle tahmin ediyorum canim.
Yarin ogreniriz nasil olsa isin aslini :delphin:

vereliniortak tmm yarın öğrenelim.:utangac:

canımcım bende sana kurban olurum :))
aynen bende iyi demek adetten olmuş. ağız alışkanlığı olarak iyiyim diyorum...

napım canım yaaaaa...ağzımda kötü bi tad var bgn..
nası akşam edicem valla bilmim...

bende geldim okudum gelmişinizi geçmişiniz:):kahve: şaka bi yana diloom allah güç kuvvet versin ssana vicdansız bunlarr .:oklava:. sensimm dilom la kaymekin kursu tam saati belli olanı yok muu ben kurabiye dışında bişii bilmiom :(:çok üzgünüm: bendenizim tatlıım günaydın ..bu arada bende tam kendimi işten cıkarttırmaya hazırlıyordum kasım sonu askere gidiyo patron ..gül güll öldüm .accık daha sefilleri ve ezikleri oynacamm naapım .:(diloma bişi sorcaamyada bilen de cevap verebilir kızlar ; benm haberim yokkene 3.kez sigortam değişmiş. yani bi şirketin içindeyim ama kodları farklı . yoksa m beni ordan oraya mı atılyollar:(

bende geldim okudum gelmişinizi geçmişiniz:):kahve: şaka bi yana diloom allah güç kuvvet versin ssana vicdansız bunlarr .:oklava:. sensimm dilom la kaymekin kursu tam saati belli olanı yok muu ben kurabiye dışında bişii bilmiom :(:çok üzgünüm: bendenizim tatlıım günaydın ..bu arada bende tam kendimi işten cıkarttırmaya hazırlıyordum kasım sonu askere gidiyo patron ..gül güll öldüm .accık daha sefilleri ve ezikleri oynacamm naapım .:(diloma bişi sorcaamyada bilen de cevap verebilir kızlar ; benm haberim yokkene 3.kez sigortam değişmiş. yani bi şirketin içindeyim ama kodları farklı . yoksa m beni ordan oraya mı atılyollar:(

Sanırım girdi çıktı yapmışlar canım sana.

Back