Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gideyimde şu yemek tariflerine bakiim ne yapacağıma karar veririm zor hergün ne yapacağım derdi

esra uykuyla orucun büyük kısmını atlattın :)))
:) dogru soyluyosunn ama calısmanın gozunu sevıyım yavv evde zmaan gecmıyoo..

Sanki ben bilmiyom saka dediğini :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
Ya benimde bi uykum geldi ki sorman -tatlicadiarzu-

bugun odamdan hıc cıkmadım nerdeyse bı yataga bı bılgısayarın basına gectımm..
zaten anamlada küsümmm:umursamaz:

:) dogru soyluyosunn ama calısmanın gozunu sevıyım yavv evde zmaan gecmıyoo..

bugun odamdan hıc cıkmadım nerdeyse bı yataga bı bılgısayarın basına gectımm..
zaten anamlada küsümmm:umursamaz:

nie küstün la ananla :olmaz:

dogum gunumu kutlamadııı:umursamaz::umursamaz::kızgın:

Benim annem babam kardeşim.10 yıldır birlikte yediğim içtiğim arkaaşım benneyaptımki
Hiç biri kutlamadı.:kızgın:
Bende onlarınkini kutlamayacam :1closedeyes:
Dost bildiklerim bana böyle yaptı işte :mymeka:
Tek değilsin yani üzülme :teselli:

esra kesinlikle çalışırken oruç daha kolay geçiyo. evde yemek kokuları mahvediyo beni.annen niye kutlamadı doğum gününü kızdırdın mı yoksa :)

Benim annem babam kardeşim.10 yıldır birlikte yediğim içtiğim arkaaşım benneyaptımki

bizimkilerde akşama doğru kutlar doğum günümü son iki saat kala:)

ama ınsanın zoruna gıdıyo yavv ama bende kesınlıkle onalrınkını kutlamıcamm:umursamaz:
esra kesinlikle çalışırken oruç daha kolay geçiyo. evde yemek kokuları mahvediyo beni.annen niye kutlamadı doğum gününü kızdırdın mı yoksa :)

yok kız kızdırmadımm anlamadım nıye oyle yaptıı bu aksam ankadan gıdıp pasta alıcam evde kendı kendıme dogum gunumu kutlucamm belkı utanırlarrr

esra belki dalgınlıktan unutmuştur annen. ben olsam sorardım neden kutlamadığını...

herıfimde aklınca 12den sonra kutlucaktı benı uyutmadı askım bıraz daha dur dıye neyse tamam dedım baktım saat 12 oldu tık yok 12.30 oldu tık yokk neyse bende uyudum sahura kalktıgında askım kusura bakma ne yazıkkı uyuyakalmışım 12de kutlayamadım dogun gunun kutlu olsun yazmııss:roflol:
yerım ben onu yaaaaaaŞenizŞeniz

herıfimde aklınca 12den sonra kutlucaktı benı uyutmadı askım bıraz daha dur dıye neyse tamam dedım baktım saat 12 oldu tık yok 12.30 oldu tık yokk neyse bende uyudum sahura kalktıgında askım kusura bakma ne yazıkkı uyuyakalmışım 12de kutlayamadım dogun gunun kutlu olsun yazmııss:roflol:
yerım ben onu yaaaaaaŞenizŞeniz

delikafadulden
Benimkininde sevgilimden önce sensi bacum kutladı :utangac:

Back