E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
tamam çağırırım tabi ki inşallah burada olursun:Saruboceq:
teşekkürler canım gelirim her zamankaydirigubbakcemile5
hemşehrim diyecektin herhalde :mymeka:
Öğretmen gibi arkamdasın vereliniortak :1shok:
Ya Çilek lütfen dua etme orda olmak istemiyorum mafoldumben senağlama
Ama nişanın için gelmek isterim :asigim:
ya zaten sürekli burada olmazsın görev yeriniz değişir sürekli üzülme
keşke gelsen
Ağustosun 8i bi engel çıkmazsa ordayım düğün var yine -tatlicadiarzu-ama bu sefer teknede olacak alkisalkisalkis öyle vur patlasın çal oynasın değil.uff dilom artık üzülme yeter.
hayırlısı buymuş demek ki
gelmiyeceğim deme her zaman hayırlısı de :mymeka:totoya kızgın çubukla vururum bak :roflol:
temmuz sonu veya ağustos başı burada mısın?
Selam hemşolarımm ben geldimmmm:teytey:
selam hemşo hoşgeldin kaydirigubbakcemile3Selam hemşolarımm ben geldimmmm:teytey:
hımmmmmmmmmmmm bakarız artık uyarsa vereliniortak
Ağustosun 8i bi engel çıkmazsa ordayım düğün var yine -tatlicadiarzu-ama bu sefer teknede olacak alkisalkisalkis öyle vur patlasın çal oynasın değil.
Ordanda endiyi koluma takıp Sivas'a gidecez
selam hemşo hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
hımmmmmmmmmmmm bakarız artık uyarsa vereliniortak
vereliniortak umarım uyar.:asigim:
Gelir nişan ayakkabının altına adımı yazarım :roflol:
:roflol::roflol:gelemesen de ben yazarım şöyle bastıra bastıra Filiz diye :roflol:
gel gelelim şuuu günlerdir kabusum olan gecelerimi zindan eden..yer yarılsada dibine geçsem dediğim olayaaaa....senağlamasenağlama
canım malum rahatsızlığımdan dolayı birkaç ilaç kullanmak durumundaydım allaha şükür en sonuncu ilacım dün akşam bittii amma velakin gel görki benide bitirdi..doktor sölemişti zaten yan etkisini ama napemm kullanmak zorundaydımmm...merak edion tabi ne oldugunu şimdi şöle anlatımm:roflol::roflol::roflol:
sefgulu dohtorum kullanıcam ilacı karnımda gaz sıkışması yaratabiliceni ve tahmin edersinki bununda pek hoş olmayan sonuçlar doğurabiliceni sölemişti...:roflol::roflol:çok gülmüştüm o sıra ama beni geceleri herüfe rezil kepaze ediceni nerden bilebilirdimki....10 aylık evliyim hayatımın en kötü son 7 gecesini yaşadımmm....yok herüfe ilacın etkisi diom ama o dalga geçtiği gibi inanmıoda marul kafaa....bida bu tür işlemlerde yazılı imzalı onaylı dohtor raporu alcam vallaaa....ahhh ahhh yaktın beni canım gülüm dohtorrr....iki karizmamız vardı malum gecenin azizliğine uğrayıp yokolup gitiii...geriye ise tüm güzel duygularuıyla oynanmış bir ben kaldı....var gerisini sen tahmin ettt...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?