Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sensi anam arkadaşın geldi mi CADIARZU
Ben yarın gidiyorum opuyorumnanaktan
Ender geldi opuyorumnanaktan
Şimdi ben işteyim o kardeşimle geziyo :kedi:

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Canlarım hepiniz kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
Görüşmek üzere opuyorumnanaktan
Köyde telefonum çekmiyor :gitme: haberiniz olsun.
bendenizim sen geliyorsun ben gidiyorum.
Hepinizi seviyorum can dostlarım.
Çok mutluyum iyiki varsınız :asigim:
bana bol şans dileyin.Nişan günümüzün tarihi ile geri döneyim :Saruboceq:
Haydin Allah'a emanet olsun Şeniz
:gitme: :gitme:

Sanada bol bol keyfler canim, guzel haberlerler geri donersin insAllah. Şeniz:1hug:

slm gıslar naber ben evıme geldım bol bol görüşürük artıkım dılom hayırdır nere gıdıyon beee

günaydıın herkes bı yerlere kaybolmuş bı sen kaldın heral tatlıcık :) istanbulamı gıtceedın sankim noldu gıdemedın mı

meraba kızlar memleketten yeni döndüm.
bulantılarım azaldı sırnaşık şey bitti diyecem de geri gelir diye korkuyom :roflol:
kızlar halıları nereye yıkatıyorsunuz. halılarımın yıkanması gerek artık. bi de metre karesini kaça yıkıyorlar burda?
cevap verenlere şimdiden ok teşekkür ederim a.s.

slm kayserinin güzel hatunları hihoyyyt
sonunda geldim ama herkesler gitmiş

sizi çok özledim opuyorumnanaktan

özellikle msjlarıyla beni yanlız bırakmayan sensime, diloma ve tatlıcıkıma çok teşekkür ediyorum Şeniz canlarım benim iyi ki varsınız Şeniz

kızlar bugün eve geldik kötü bi süprizle karşılaştık :1shok:
eve iki tane serçe girmiş :1shok:
evin heryerini pislemişler :bbo:
sonrada ölmüşler benneyaptımki
tüm camlar kapılar kapalıydı nasıl girdiler anlamadık :uhm:

evi temizliyorum çok sık gelemeyebilirim :sinifsinif:

hoşgeldinn bendenizimm ... ayy kolay gelsinn sana canıım benm ben sabitim bi yerlere gitmedim .. öpüyorum see youu

bendenizim canım hoşgeldin gülüümmm....ayy serçelere bak yaaa...gülsemmi ağlasammı bilemedim vallaaa...
ama çok ösledim dadlım seni....

kıslar bende kendimi bitkisel yağ ve ilaçlara verdim..umarım güsel sonuçlar alırım ayyyyyy

ayy bendeniz hoşgeldinnn
nerden girmiş o minikler öyle ya :)
bende gülüyorum he

hoşgeldinn bendenizimm ... ayy kolay gelsinn sana canıım benm ben sabitim bi yerlere gitmedim .. öpüyorum see youu

bendenizim canım hoşgeldin gülüümmm....ayy serçelere bak yaaa...gülsemmi ağlasammı bilemedim vallaaa...
ama çok ösledim dadlım seni....

hoşbuldum canlarım Şeniz

buluşma nasıldı??
neler yaptınız anlatın bakim??
benide aramışsınız ama telle hiç ilgilenmediğimden çok geç farkettim. bide tanımadığım avea numarasıyla aramışsınız. anlayamadım sizin olduğunuzu :kedi:

bendeniz sende mi bağa gittin sensi gibi :sinifsinif:

bendenizim buluşma güseldi..yalnız ben çalıştıgım için erken ayrılmak zorunda kadlım ve devdası göremedim..oda son anda gelmiş....o numarada dilomundu arasakmı aramasakmı derken arayıverdik gaari....

çileğim sorma canım yaaaa....yılan yagı aldım bakam işe yarıcakmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…