Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dilom naber?
dilimden seni seviyorum cümlesi çıkmıyosa yüreğim bunu hissetmiyo zannetme lütfen :jeyyar:

:

:jeyyar: :jeyyar:
:utangac:
La selam verip verip kaçma adamı hasta etme :mymeka:
Problemli insan :mymeka:
O bişey değil diye diye seni problemli yapacam :roflol:

Aha problemli oldu mafoldumben
Okadar söylersem olacağı buydu mafoldumben

kim biliyo ki kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canımcım.Şeniz
hoşbuldum balımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ana sendemı bılmıysın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3susu duymasın kayserılerkaydirigubbakcemile3
karcım bakma kayserili oldugumuza valla pastırmayla mantıyı en son nezmaan yediğimi hatrlmaıorum bile:kedi:
desene ben sızden cok yıyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pastırmanız harıka ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ulen dışardan gelen KK üyeleriyle buluşacaz ya :mymeka:
Büyük bi organizasyon olur yada olmaz okadarını bilemem ama bu organizasyonu ben yapmam onu bilmiyorum :delphin:
Sonra milletin çenesiyle uğraşamam aylarca.:lepi:
uff org.cok zor yaw helekı kk ıle laelaelaelaelaeahanda boyle olıyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beklıcem resımlerınızı ŞenizŞeniz

hoşbuldum balımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ana sendemı bılmıysın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3susu duymasın kayserılerkaydirigubbakcemile3

desene ben sızden cok yıyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pastırmanız harıka ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kız ben kayserili değilim ki zaten :roflol: Hasbe has SiVASlıyım.:1closedeyes: 20senedir Kayserideyim ama mantı falan sevmem :sinifsinif:
uff org.cok zor yaw helekı kk ıle laelaelaelaelaeahanda boyle olıyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beklıcem resımlerınızı ŞenizŞeniz

evet organizasyon işi ölüm.
Aslında buluşana kadar güzel sonrası kötü.
O diyo beni niye cağırmadın oöteki diyo niye haber vermedin sanki gizli örgüt toplantısı :1ninca:
Yazıyoz buluşma haberleri bölümüne bir hafta iki hafta öncesinden kimseden ses yok biz buluşunca herkes konuşuyo :sinifsinif:
En güzeli anlık buluşma biz hep buluşuyoruz kaydirigubbakcemile3 kafamıza esiyo çıkıyoz :)

şimdi varya oltu kebabımı aldım yanınada şalgam suyu üzeriinize affiyet tıkınıom

27.07.2009 p.tesı bulusma var dmek:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
tatalıcık basın saolsun...
kım kım gelcekkı bulusmayasositosositosositososito

Kız ben kayserili değilim ki zaten :roflol: Hasbe has SiVASlıyım.:1closedeyes: 20senedir Kayserideyim ama mantı falan sevmem :sinifsinif:

evet organizasyon işi ölüm.
Aslında buluşana kadar güzel sonrası kötü.
O diyo beni niye cağırmadın oöteki diyo niye haber vermedin sanki gizli örgüt toplantısı :1ninca:
Yazıyoz buluşma haberleri bölümüne bir hafta iki hafta öncesinden kimseden ses yok biz buluşunca herkes konuşuyo :sinifsinif:
En güzeli anlık buluşma biz hep buluşuyoruz kaydirigubbakcemile3 kafamıza esiyo çıkıyoz :)
yaw bayılırım ben mantıya vallla bolulu komsum var sag olsun beslıyoı benı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım bulusma bolumune acınca bıtmezkı iş herkese mesaj atsana bulusma lınkıde ver boylelıkle olmaz sorun eh bende yapdgmda boyle yapıyomda anam aglıy ama sonuc super olıy...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaw bayılırım ben mantıya vallla bolulu komsum var sag olsun beslıyoı benı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım bulusma bolumune acınca bıtmezkı iş herkese mesaj atsana bulusma lınkıde ver boylelıkle olmaz sorun eh bende yapdgmda boyle yapıyomda anam aglıy ama sonuc super olıy...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol: öylede yaptık cno ama yine tık yok kaydirigubbakcemile2
27.07.2009 p.tesı bulusma var dmek:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
tatalıcık basın saolsun...
kım kım gelcekkı bulusmayasositosositosositososito

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bursadan antalyadan misafirlerimiz var canım.Geleceksin demi opuyorumnanaktan

gelmezmıyom dılom..
antalyadakı arkadsı bılıyorum..
melony onla baska topıkten tanısmıstık zatennn...
super olur..p.tesı hele baska guzel olurda..calısan arkadslar nasıl gelcekzemuszemuszemuszemus
topıgı actınızmı yer belllı oldumuzemuszemuszemuszemus

naber rapunzel bayadır yoktun?
ben gelmeyi çok istiyorum opuyorumnanaktan

aslında buralrdayım ama 2-3 gun bagda oluyorum sonra anneme gıdıyorum derken gunduzlerı gıremıyorum aksamlrıda kımsecıkler olmuyor..
bu arad senı tebrık ederım...saglıkla kucagına alırsın ınsallah..
darsı olmaynların basına..tabı banada:kedi:

gelmezmıyom dılom..
antalyadakı arkadsı bılıyorum..
melony onla baska topıkten tanısmıstık zatennn...
super olur..p.tesı hele baska guzel olurda..calısan arkadslar nasıl gelcekzemuszemuszemuszemus
topıgı actınızmı yer belllı oldumuzemuszemuszemuszemus

İstediğim sorudan başlayabilirmiyim kaydirigubbakcemile3
Topic açmadık açarmıyız bilmiyorum :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3
Yer belli dğeil.
Çalışan bi ben bi tatlıcık var melonim kesin bişey demedi.
Valla size hangi gün uyarsa ozamanda yapabilirsiniz illla ki 27si diye bişey yok.
ama ben gelemem o başka.mafoldumben
Zaten bendeniz gelemeyecek mafoldumben
Antalya semalarında olur kaydirigubbakcemile4 opuyorumnanaktan
Sensiye ve bana uyuyo pazartesi.
Tabi topik acıp konuşsak daha iyi olur.vereliniortak

İstediğim sorudan başlayabilirmiyim kaydirigubbakcemile3
Topic açmadık açarmıyız bilmiyorum :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3
Yer belli dğeil.
Çalışan bi ben bi tatlıcık var melonim kesin bişey demedi.
Valla size hangi gün uyarsa ozamanda yapabilirsiniz illla ki 27si diye bişey yok.
ama ben gelemem o başka.mafoldumben
Zaten bendeniz gelemeyecek mafoldumben
Antalya semalarında olur kaydirigubbakcemile4 opuyorumnanaktan
Sensiye ve bana uyuyo pazartesi.
Tabi topik acıp konuşsak daha iyi olur.vereliniortak

ne cok soru sormusmmkaydirigubbakcemile3
bana her tarıh uyar...
aksam olmasında bulusmanız..
malum bılıyosunuz
evlı olunca aksam ssatlerınde cıkamamzemuszemus
bu hafta evdeyım...
demkkı baga p.tesıden sonra gıtcezkaydirigubbakcemile3