Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olmuyomu sorunu mu var bizde varda ondan soruyprum yanlış anlama

yok canım ne demek aşkolsunilk başta tedavi gördüm prolaktin yüksekti düştü şimdide beklemedeyim bende de eşimde de bi sorun yok ama kısmet değil galiba sende ne sorun var canım

yok canım ne demek aşkolsunilk başta tedavi gördüm prolaktin yüksekti düştü şimdide beklemedeyim bende de eşimde de bi sorun yok ama kısmet değil galiba sende ne sorun var canım

morfolojimin çok düşük yani kalitesiii eşimin sperminin:sinifsinif: bizde beklemedeyiz doğal yoldan olmazsa kasım ayında aşılama ile başlıyoruz:Saruboceq:

Kizlar bende cikiyorum artik sizlere iyi aksamlar. opuyorumnanaktan

morfolojimin çok düşük yani kalitesiii eşimin sperminin:sinifsinif: bizde beklemedeyiz doğal yoldan olmazsa kasım ayında aşılama ile başlıyoruz:Saruboceq:

saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü denedinmi çok faydalıymış spermin sayısına ve kalitesine

Kizlar bende cikiyorum artik sizlere iyi aksamlar. opuyorumnanaktan
güle güle canım

saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü denedinmi çok faydalıymış spermin sayısına ve kalitesine

evet 3 ay oldu bitmek üzre bunun yanında zinco aceplus selenyum içiyo bakalım ağustosta verecek spem testini ne çıkacak korkuyorum valla

güle güle canım

evet 3 ay oldu bitmek üzre bunun yanında zinco aceplus selenyum içiyo bakalım ağustosta verecek spem testini ne çıkacak korkuyorum valla

korkma herşeyde vardır bi hayır sabırla bekle stres falan yapma oluruna bırak

tereyağlı yapılacak yemek vardır zeytinyağlı yapılacak yemek vardır. ben her ikisini de kullanırım bi de ben tereyağının da sağlıklı olduğunu düşünüyorum. kolestrol yoksa problem yok sositososito

annaaaa bı denıze gıdem dedım bu ney anam oku oku yoruldum haaa nöördünüz bügün ben deli gibi yuzdum ya burnumun ustuı ney yandı hehee şimcik bakale hepınıze dıyom herkes lutfen please msn yollarmı bana ozelden yollamazsanız varyaaaaaaa

bende gidiyorum duş almaya sonrada işe gidicem
gel sırtımı keselesene :jeyyar: :roflol:

bende gidiyorum duş almaya sonrada işe gidicem
gel sırtımı keselesene :jeyyar: :roflol:

Önceki sayfaları oku nan bi çocuk istiyom dedin ortalık karıştı.kaydirigubbakcemile3
Geliom çilek murat beni öldürmesin :jeyyar: yada ender seni :jeyyar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…