boş oluyo bu topik ben geldiğimde.. başka yerde takılmıyonuz di mi benden gizli gizlilmaz: naniknanik
matematik mezunuyum
ohh kaynatınn tenceredeee.:) melony hatunn fıkır fıkır zannımca.. tek basıma tatile bile gidemedim daha evlensem noolcak yaa yapacak büssürü işim var ...
ooo iyiymiş girdinmi kpss ye ben girdim walla bu sene öğretmenlik deilde olmaz zaten bana özel dersane düşünmüyomusun aslında ilk etapta biraz düşük veririler ama sonra tutulursan iyi para alırsın
dersanede çalıştım ve nefret ettim o ortamdan. düşünmüyorum dersane
seneye kpss ye girip düz memur olmaya çalışacam kısmetse
hakkında hayırlısı canımmm
pişştt napıonuz bakım...
kaydirigubbakcemileŞeniz-tatlicadiarzu-mirmirmirmir :CüvCüv: yapıyon annadın mı :jeyyar:
kaydirigubbakcemileŞeniz-tatlicadiarzu-mirmirmirmir :CüvCüv: yapıyon annadın mı :jeyyar:
Ben işi bukadar uzatamam kaydirigubbakcemile3 benimki kısa yoldu kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şu nasıl
buyrunnnnnnnnncokacimcoook:asigim:Şeniz:kedi::1hug:kaydirigubbakcemile5:dance::uhm::CüvCüv::ecrin_bebek:
yöntem aynı bacım..önce yemek tanışma falan...
süperdiiiiiiiiiiiii valla ben patates kızartıyorum kızlar patateslerinizi fırında kızartın yağlı kağıtta süper oluyo hem heryer yağ olmuyo hem daha azyağlı oluyodoğradığınız patatesleri azcık yağlayın yağlı kağıdın üstüne serin fırına verin aynı kızartma gibi oluyo
Ben işi bukadar uzatamam kaydirigubbakcemile3 benimki kısa yoldu kaydirigubbakcemile3
valla ilk defa duyuyorum ve aklıma yattı deniycem bunu sağol.Akdeniz gelini opuyorumnanaktan
kısım burda yeşil fasülyenin binbr ceşit yapılışını öğrendim anam yeşil fasülye ve türevlerini yiyolar adamlar bıktımmmm hamurişini özledim bennn
selam napıonus ya 2 saat uyuya kalmışım burda.
Bi kere akdeniz ve ege bölgesindeki adamların kafa calışır balık bol yediklerin için kaydirigubbakcemile3 adamlar sağlıklı besleniyo ne güzel.
Ayrıca sen akdenizli kocayı nerden buldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?