Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
matematik mezunuyum

ooo iyiymiş girdinmi kpss ye ben girdim walla bu sene öğretmenlik deilde olmaz zaten bana özel dersane düşünmüyomusun aslında ilk etapta biraz düşük veririler ama sonra tutulursan iyi para alırsın

ohh kaynatınn tenceredeee.:) melony hatunn fıkır fıkır zannımca.. tek basıma tatile bile gidemedim daha evlensem noolcak yaa yapacak büssürü işim var ...

sorma kendime yaıkın birileini bulunca öle oluyorum bu gubet ellerdeeeeee zor kızımmmm kendimi buldum bu topicde 1,bucuk yıldır kabuğuma çekildiydimmmdelikafaduldenalkisalkisalkis:sm_cool:

Akpak selam olsun sana takıl bize hayatını yasa be :lepi:

ooo iyiymiş girdinmi kpss ye ben girdim walla bu sene öğretmenlik deilde olmaz zaten bana özel dersane düşünmüyomusun aslında ilk etapta biraz düşük veririler ama sonra tutulursan iyi para alırsın

dersanede çalıştım ve nefret ettim o ortamdan. düşünmüyorum dersane
seneye kpss ye girip düz memur olmaya çalışacam kısmetse

kaydirigubbakcemileŞeniz-tatlicadiarzu-mirmirmirmir :CüvCüv: yapıyon annadın mı :jeyyar:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şu nasıl

buyrunnnnnnnnncokacimcoook:asigim:Şeniz:kedi::1hug:kaydirigubbakcemile5:dance::uhm::CüvCüv::ecrin_bebek:
yöntem aynı bacım..önce yemek tanışma falan...

kaydirigubbakcemileŞeniz-tatlicadiarzu-mirmirmirmir :CüvCüv: yapıyon annadın mı :jeyyar:

süperdiiiiiiiiiiiii valla ben patates kızartıyorum kızlar patateslerinizi fırında kızartın yağlı kağıtta süper oluyo hem heryer yağ olmuyo hem daha azyağlı oluyodoğradığınız patatesleri azcık yağlayın yağlı kağıdın üstüne serin fırına verin aynı kızartma gibi oluyo

acıktım yineee :))
geç doyup çabuk acıkıyorum bugünlerde :)
obez olmam yakındır :)

Ben işi bukadar uzatamam kaydirigubbakcemile3 benimki kısa yoldu kaydirigubbakcemile3

valla ilk defa duyuyorum ve aklıma yattı deniycem bunu sağol.Akdeniz gelini opuyorumnanaktan

Ben işi bukadar uzatamam kaydirigubbakcemile3 benimki kısa yoldu kaydirigubbakcemile3

valla ilk defa duyuyorum ve aklıma yattı deniycem bunu sağol.Akdeniz gelini opuyorumnanaktan

kısım burda yeşil fasülyenin binbr ceşit yapılışını öğrendim anam yeşil fasülye ve türevlerini yiyolar adamlar bıktımmmm hamurişini özledim bennn

selam napıonus ya 2 saat uyuya kalmışım burda.

kısım burda yeşil fasülyenin binbr ceşit yapılışını öğrendim anam yeşil fasülye ve türevlerini yiyolar adamlar bıktımmmm hamurişini özledim bennn

Bi kere akdeniz ve ege bölgesindeki adamların kafa calışır balık bol yediklerin için kaydirigubbakcemile3 adamlar sağlıklı besleniyo ne güzel.
Ayrıca sen akdenizli kocayı nerden buldun

Bi kere akdeniz ve ege bölgesindeki adamların kafa calışır balık bol yediklerin için kaydirigubbakcemile3 adamlar sağlıklı besleniyo ne güzel.
Ayrıca sen akdenizli kocayı nerden buldun

katılıyorum dilooma akdenizli kocaaaa:)D:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…