Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amannn bee bendenizzz sende bizde var antalyalı dert ettğin şeye bak:)

Antalyada bulacan gülüm antalyalı :)
Zaten gidiyosun opuyorumnanaktan

yok kız trip yaptğmdan değil nazım size geçiyoda ondan...bide aylardır görüşmüyoruz uf oldum dr bronşit dedi offf bide dün ateşliydim boğazım ağrıııı(((

geçmiş olsun canımmm ama tabii bu benimki genelleme elbetee güzel yurdum kayserinin erkeğide iyidir yaniii:kedi:

kızlar yazıların artık neden pembe değil diye merak ediyor olabilirsiniz. siz sormadan ben söyleyim hemen :)
sizinle daha uzun sohbet edebilmek için resim engelleyici kullanıyorum
hiç bi resmi göremiyorum. avatar vesmilyi bile. böylede hiç zevkli olmuyo yaa
ne yapalım diyer türlü sizden çok uzak kalıyorum :)

İyi düşünmüşsün canım.Bende dikkat ettim siyah kullanmazdın kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canımmm ama tabii bu benimki genelleme elbetee güzel yurdum kayserinin erkeğide iyidir yaniii:kedi:

saoll canm...takılıyorum kız bende:))) iyidir çok şüküe eşim ama akdenize uymaz tabii geçen hafta düğün vardı eşim sadıç oldu evi bi görseydiniz..................adet damat sadıçın evinde kalır 2 gün ve arkadaşlarıda anam evim uçmuşda haberim yok nirden bulam akdenizliyi ben çok geç kaldım:))))))

var burda walla dünür göndereyim sana hem antalya evet erkeği iyide sıcağı kötü bir koca için çekilmez anca çok sevecen benim gibi walla mutfağa girdimmi yüzüme ateş vuruyo sankiii ben anlatamam buranın sıcağını gelip yaşamak lazım

diloom antalyaya babamla gittiğimden benim bulmam zor orda :)
şaka bi yana hayırlı biri olsunda kayserli antalyalı farketmez...

kişileri karıştırmışım yine hemen düzelttim :)

melony antalyanın sıcağını iyi bilirim bende. her yaz kavurucu sıcakta gideriz oraya...

Son düzenleme:

denizcim sen ne mezunusun

olsun canımm mutluysan sorun yok erkek erketir ha içanadalu ha akdeniz önemli olan türk erkeği olması turistler bile can atıyo türk erkeği olsun diyeee bulmussukdamı bunayacazz

naber kızlar..
hava ne soğuk bugün üşüyorum
birileri balkon sefası yapacakmış, ben de yakında yalnızlıktan isyan bayraklarını çekecem.
kocamın da yoğun işleri hep beni ihmal ediyor. annemi çağırdım, kaynananı çağır dedi mafoldumben
daha anlatıyım mı?
sizden ne haber Şeniz

ohh kaynatınn tenceredeee.:) melony hatunn fıkır fıkır zannımca.. tek basıma tatile bile gidemedim daha evlensem noolcak yaa yapacak büssürü işim var ...

olsun canımm mutluysan sorun yok erkek erketir ha içanadalu ha akdeniz önemli olan türk erkeği olması turistler bile can atıyo türk erkeği olsun diyeee bulmussukdamı bunayacazz
valla haklısın canm turistler bile kapış kapış kapıyo bizim TÜRK erkeklerini ...çok şükür mutluym rabbm herkese nasip etsin :))) turkbayragi

akpak ne yapalım sohbet ediyoruz
bende canım arkadaşlarım sayesinde yanlızlığımı hissetmiyorum :)
sende bize sık sık takıl yanlız kalmazsın :)

akpak ne yapalım sohbet ediyoruz
bende canım arkadaşlarım sayesinde yanlızlığımı hissetmiyorum :)
sende bize sık sık takıl yanlız kalmazsın :)

boş oluyo bu topik ben geldiğimde.. başka yerde takılmıyonuz di mi benden gizli gizli lmaz: naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…