melony benimde hep hayalimde var zaten antalyalı biri ile evlenip oraya yerleşmek :)
seni görünce hayallerim debreşti yine :)
bide tavsiye ediyosan daaha çok hayal kurayım o zaman :)
ama ben nasıl bulacam ki kayseride antalyalı birini
yok kız trip yaptğmdan değil nazım size geçiyoda ondan...bide aylardır görüşmüyoruz uf oldum dr bronşit dedi offf bide dün ateşliydim boğazım ağrıııı(((
Daha nice yıllara opuyorumnanaktan
Ula bende evlensemde yıldönümü kutlasam bee
kızlar yazıların artık neden pembe değil diye merak ediyor olabilirsiniz. siz sormadan ben söyleyim hemen :)
sizinle daha uzun sohbet edebilmek için resim engelleyici kullanıyorum
hiç bi resmi göremiyorum. avatar vesmilyi bile. böylede hiç zevkli olmuyo yaa
ne yapalım diyer türlü sizden çok uzak kalıyorum :)
geçmiş olsun canımmm ama tabii bu benimki genelleme elbetee güzel yurdum kayserinin erkeğide iyidir yaniii:kedi:
melony benimde hep hayalimde var zaten antalyalı biri ile evlenip oraya yerleşmek :)
seni görünce hayallerim debreşti yine :)
bide tavsiye ediyosan daaha çok hayal kurayım o zaman :)
ama ben nasıl bulacam ki kayseride antalyalı birini
kızlar yazıların artık neden pembe değil diye merak ediyor olabilirsiniz. siz sormadan ben söyleyim hemen :)
sizinle daha uzun sohbet edebilmek için resim engelleyici kullanıyorum
hiç bi resmi göremiyorum. avatar vesmilyi bile. böylede hiç zevkli olmuyo yaa
ne yapalım diyer türlü sizden çok uzak kalıyorum :)
saol hayatım ...oda olur inşallah şimdilik bekarlığın tadını çıkart
saoll canm...takılıyorum kız bende:))) iyidir çok şüküe eşim ama akdenize uymaz tabii geçen hafta düğün vardı eşim sadıç oldu evi bi görseydiniz..................adet damat sadıçın evinde kalır 2 gün ve arkadaşlarıda anam evim uçmuşda haberim yok nirden bulam akdenizliyi ben çok geç kaldım:))))))
denizcim sen ne mezunusun
valla haklısın canm turistler bile kapış kapış kapıyo bizim TÜRK erkeklerini ...çok şükür mutluym rabbm herkese nasip etsin :))) turkbayragiolsun canımm mutluysan sorun yok erkek erketir ha içanadalu ha akdeniz önemli olan türk erkeği olması turistler bile can atıyo türk erkeği olsun diyeee bulmussukdamı bunayacazz
akpak ne yapalım sohbet ediyoruz
bende canım arkadaşlarım sayesinde yanlızlığımı hissetmiyorum :)
sende bize sık sık takıl yanlız kalmazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?